Wanneer mijn handtas te klein is – Secrid Portomonnee

Hoi hoi,

DSCF6653

Een jaartje terug maakte ik kennis met Secrid op de blog van Desiree. Dat leek mij een interessant idee, maar niets voor mij. In mijn handtas sleur ik altijd de meest onmogelijke dingen mee. Ik ben niet de lichte pakker en mijn handtas weegt waarschijnlijk meer dat die van de gemiddelde vrouw. Tijdens de persdagen van Yapado PR kreeg ik er echter ook eentje om te testen. Een paar weken erna realiseerde ik, dat mijn portomonnee aan vervanging toe was. Deze was al zo versleten, dat mijn ritsen kapot gegaan waren. Ik besloot de secrid een kans te geven. Ik kan alvast verklappen dat ik er heel tevreden over ben.

DSCF6655

Secrid werd in 2009 op de markt gebracht. Het is ontwikkeld door René van Geer en Marianne van Sasse van IJsselt. Zij hoorden mensen in hun omgeving vaker en vaker klagen over het groeiend aantal passen die niet in hun portonmonee pasten. Zijn besloten een ultieme kaarthouder te ontwerpen. Hun doel werd bereikt toen ze in 2012 de Aluminium Award wonnen. Wat ik zelf heel leuk vind is dat Secrid ontworpen is door onze noorderburen, en niet door één of ander groot concern in Nederland. Daarenboven worden de card protectors ook gemaakt in volledig in Nederland vervaardigd.

Omdat contant geld meer en meer vervangen wordt door kaarten, wordt er in deze portomonnee geen plaats gelaten voor kleingeld. Hiervoor heb ik nog een zakje in mijn handtas zitten. Je kunt er echter wel briefjesgeld in kwijt.

DSCF6657

The secrid bestaat uit twee grote delen. Enerzijds heb je de kaarthouder. Hierin kan ik zelf zes bankkaarten in kwijt. Dat vind ik heel gemakkelijk voor de belangrijkste kaarten, zoals identiteits-, mutualiteits- en bankkaarten. Voor mijn klantenkaarten heb ik zo’n kaartenboekje bij. Dat was vroeger ook al zo. Aan de andere zijn zit een plastieken houden voor het papiergeld. Hierin steek ik ook al mijn papiergeld.

DSCF6658

Hierboven zie je hoe de kaartenhouder werkt. Sinds ik deze in gebruik genomen heb, zit deze in mijn handtas. Deze heeft mijn oude portomonnee volledig vervangen. Vroeger moest ik soms op zoek naar mijn portomonnee, omdat ik zoveel bij heb. Nu zitten ze in een zijvakje vast in mijn handtas. Ik weet perfect waar ze zit en ik raak ze niet meer kwijt. Ook weet ik perfect wat ik erin kan vinden, dus ben ik ook niet meer op zoek naar kleingeld als het druik is. Daarenboven zouden je bankkaarten in deze houder blijkbaar beschermd zijn tegen hacken. Dat geeft mij een heel veilig gevoel. Ik ben echt heel blij dat ik ze heb. Ik moet toegeven dat het minimaliseren van mijn portomonnee heel bevrijdend gewerkt heeft.

Deze cardprotector is de cardslide van secrid. Voor deze Secrid betaal je 34.95 euro. Dat is niet heel goedkoop, maar volgens mij is hij wel steviger dan een stoffen portomonnee. Hierdoor gaat ze ook heel wat langer mee dan een gewone portomonnee.

Minimaliseren jullie ook bepaalde spullen in je handtas?

Advertenties

6 gedachten over “Wanneer mijn handtas te klein is – Secrid Portomonnee”

  1. Ik heb al mn pasjes in een apart mapje en geld gewoon in een simpele portemonnee. Gaat prima! Maar het ziet er wel goed uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s