In a nutshell: Ekos Castanha Creamy Hand Balm

Hoi hoi,

_MG_3870IMG_6850

In mijn eerste Birchbox vond ik een hancrème. Omdat ik de laatste maanden de charme van handcrèmes herontdekte, besloot ik ook deze uit te proberen. Ik kan alvast verklappen dat ik zeer blij was dat ik dit gedaan heb. De Ekos handcreme komt in een rood-beige doos en ik kreeg een full-size van het product.

_MG_3873

Deze handcrème kun je gebruiken wanneer je er nood aan hebt. Niet enkel je handen, maar ook je nagels en polsen kunnen genieten van deze crème. Mijn crème is lichtbeige. Er wordt echter verwittigd voor een klein kleurverschil. Dat is omdat er met natuurlijke ingrediënten gewerkt wordt, maar de handcrème zal even goed werken. Er zijn drie versies van deze crème beschikbaar. Ik heb de Castanha versie. Verder bestaan er ook nog Cacau en Maracuja. De castanha versie zorgt voor intense hydratatie, waar je handen sterk van worden. Cacau zorgt voor een verlengde hydratatie, terwijl Maracuja voor onmiddellijke hydratatie zorgt.

IMG_6862

Wauw, toen ik deze handcrème voor het eerst op mijn handen deed. Je had er moeten bij zijn. De crème is heel dik als ze uit te tube komt. Hoewel ze zo dik is, trekt ze bij mij verrassend snel in. De handcrème is erg voedend en mijn handen blijven langdurend zacht. Ik heb het gevoel dat ik met deze crème minder vaak moet smeren, dan bij vele andere hancrèmes. Nu vrees ik dat al mijn andere crèmes erbij gaan verbleken. Ik ben echt dol op deze handcrème. Mijn grote schrik is dat ik er verslaafd aan ga worden. Naast de werking, kun je ook genieten van een heerlijke nootachtige geur. Deze zou afkomstig zijn van de Braziliaanse noot. Dat is ook te verklaren omdat Natura een Braziliaans merk is. Ik ben echt verliefd op de geur en de werking. Ik heb nog nooit zo’n goede hydraterende crème gehad. Deze handcrème komt in een grote tube van 75 ml. Deze kost slechts 15.5 euro. Ik had de prijs veel hoger verwacht. Deze ligt in de lijn van de prijzen van TBS. De handcrème kun je kopen op de site van Birchbox.

Hebben jullie al gehoord van de handcrèmes van Natura?

Advertenties

5 gedachten over “In a nutshell: Ekos Castanha Creamy Hand Balm”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s