Essie Jiggle Hi, Jiggle Low

Hoi hoi,

_MG_4213_MG_4215

Een paar dagen geleden zei ik al dat ik een tweede lakje uit de kerstcollectie kon bemachtigen, namelijk Jiggle Hi, Jiggle Low. Van de gehele collectie wist ik dat ik deze moest hebben. Het is een zilveren, metallic kleur. Het is niet overdreven origineel voor ene kerstcollectie, maar ik vond alle swatches die ik al zag supermooi. Daarom stond deze echt op mijn wishlist.

_MG_4220_MG_4224

Hoe mooi is deze lak in close up. Het is een lakje die tjokvol zit met glitters. Deze lak komt in de typische Essieflesjes. In het flesje zit 13,5ml en deze nagellak is twee jaar houdbaar. Bovenop de dop kun je de naam van de lak vinden.

_MG_6878 _MG_6885

Op de linkerswatch draag ik één laagje, terwijl ik op de rechter foto nog een extra laagje heb aangebracht. Ik vind de swatch rechts veel mooier en ik vind twee laagjes bij deze nagellak echt een must. Trouwens sorry dat er nog rood te zien is op de randjes, maar deze waren on der mijn nagelriem gekropen. Hierdoor was deze moeilijk te verwijderen. De nagellak droogt niet echt snel. Ik zou zeggen dat ze een middelmatige droogtijd heeft. Wel blijft ze, eenmaal droog, goed zitten. Ik kan zonder topcoat drie dagen genieten van een perfecte manicure. Ik ben echt heel blij met deze lak. In de zon schittert deze nagellak je tegemoet.

Deze nagellak is van Essie. Essie is in België te koop bij Kruidvat en Di. Per nagellakje betaal je 11.99 euro.

Hebben jullie Essie lakjes uit de kerstcollectie kunnen bemachtigen?

Advertenties

4 gedachten over “Essie Jiggle Hi, Jiggle Low”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s