Only You goes for a revival – Only You Nagellak in fashion victim

Hoi hoi,

DSCF7860

In 2012 werd de eerste nagellakcollectie van Only You gelanceerd. Vrouwen zijn echter veeleisend en Only You besloot een nieuwe generatie lakken te ontwerpen. Deze nagellakjes zouden moeten dekken in één laag en een prachtige glans hebben. De nieuwe nagellak droogt sneller en is resistent tegen schokken. Daarenboven is de collectie Toluène, fomaldehyde en xylène vrij. Ik mocht één van hun rode kleurtjes testen, namelijk nr 206 fashion victim. De nieuwe collectie heeft echt ook rekening gehouden met de fans van de originele collectie. Enkele oudere kleuren zijn ook in deze collectie te vinden, zoals femme fatale, maar ze hebben de pigment van deze lakjes verbeterd.

DSCF7861

Toen ik laatst in de ICI Paris XL was, zag ik deze nieuwe lakjes nog niet staan. Ze zijn echter wel de oude lakjes aan goedkopere prijzen aan het verkopen. Ik denk dat je slechts 2 euro per flesje betaald. De nieuwe lakjes zouden nu een maandje te koop moeten zijn bij de ICI Paris XL. Ik zal eens moeten gaan kijken of ze nu wel al hebben. Een groot verschil met de oude lakjes is de verpakking van de nagellakjes. Vroeger waren de flesjes rond, maar nu zijn ze vierkant. Ik vind de flesjes er nu een stuk eleganter uitzien. In de nieuwe collectie zitten trouwens 40 kleurtjes. De kwasjes zijn handig. Ze vrij lang en vrij breed. Ik kan mijn nagel in twee veegjes lakken.

_MG_4172

Deze nagellak werkt als een malle. Na één laagje heb je al een redelijke dekking, maar voor het mooi zou ik wel een tweede laagje aanbrengen. Dat is echter niet zoveel werk, want de nagellak droogt vrij snel. De nagellak is een mooie felrode kleur. De kleur die elegante dames dragen op gala-feesten. Wanneer ik mijn nagels doe met deze lak en een een topcoat blijft ze heel goed zitten. Na vijf dagen krijg ik mijn eerste chips.

Deze nagellak zit in de nieuwe nagellakcollectie van Only You. Only you is te koop bij ICI Paris XL en per flesje betaal je 4.95 euro. Dat vind ik betaalbaar voor een goede nagellak.

Hebben jullie al nagellakjes uit de nieuwe collectie geprobeerd?

Advertenties

6 gedachten over “Only You goes for a revival – Only You Nagellak in fashion victim”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s