Hoe werk je een gala-outfit van een Murder Mystery avond af? Met een glitterroze Terre Bleue sjaal

Hoi hoi,

DSCF7182

Dit was voor mij het topproduct uit de goodiebag van Oona Pr. Ik kreeg de goodiebag in november bij de persdagen. Nu vond ik deze echter niet geschikt voor de winter, maar voor de lente vind ik hem supermooi. Deze lieflijk roze sjaal draag ik heel graag op kleedjes en topjes. Deze had ik jullie echter nog niet getoond, maar dat maak ik vandaag goed!

DSCF7179 DSCF7180

De sjaal is van een geweven roze draad, maar ze hebben er zilveren draad doorheen geweven. Hierdoor krijgt de sjaal extra dimensie. De zilveren draad is wat ruwer, maar de sjaal voelt nog steeds heel zacht aan. Daarenboven is de sjaal heel lang en kun je ze meerdere keren rond je hals slaan. Bij de murder mystery waarbij ik een Engelse detectiveschrijfster was, heb ik deze sjaal als stola gebruikt. Daar heb ik heel veel complimenten gekregen over deze sjaal. Het stond dan ook heel leuk.

DSCF7181

De sjaal eindigt langs weerszijden in rafels. Dat is heel mooi, maar het enige jammere hiervan is dat dit op den duur afrafelt en je sjaal zal slordiger en korter worden. Gelukkig lijkt dat nog vrij goed mee te vallen bij deze sjaal. Ik ben er dol op en deze lente draag ik ze non-stop.

Deze sjaal is van Terre Bleue. Ik kan deze echter niet terug vinden op de webshop. Naar de andere prijzen kijkend, vermoed ik dat deze sjaal ongeveer 60 euro kost. Dat vind ik vrij veel, maar omdat ik er zo verliefd op ben, zou ik dat misschien wel willen betalen.

Vinden jullie pastelkleurige sjalen ook zo mooi?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s