Miyo Oogschaduw in nr 19 Glamazon

Hoi hoi,

DSCF7014

In mijn goodbuy box van Miss ligloss vond ik een mooie paarse mono oogschaduw. Deze is van het merk Miyo en is de kleur Glamazon. Dit is een dieppaarse kleur met een mooie glans. Ik had een aantal goede reviews over deze oogschaduws gelezen, dus ik was er alvast heel nieuwsgierig naar.

DSCF7016

In deze mono zit 3 gram oogschaduw en deze is een jaartje houdbaar. Nu ja, als je er hygiënisch mee te werk gaat, zul je er wel iets langer mee kunnen doen. De mono zit in een doorzichtig doosje. Aan de achterzijde zit een sticker geplakt, met een grote streepjescode. Dat vind ik wel jammer. Een derde van de sticker bestaat uit de streepjescode. Gelukkig is de naam er wel duidelijk op te vinden én waar je kunt kijken voor meer informatie. Nu is deze site niet heel erg duidelijk. Je lijjkt op de site van een ander merk terecht te komen. Dat vind ik heel vreemd en onduidelijk. De voorzijde van het doosje vind ik wel leuk. Je kunt een blik werpen op de mooie kleur oogschaduw. Hierdoor vind je deze makkelijk terug in je stash. Daarenboven is het logo heel subtiel aangebracht. Dat charmeert mij altijd onmiddellijk :).

DSCF7018

Hier kun je duidelijk de mooie glitter in de oogschaduw zien.

DSCF8345

De swatch is enorm gepigmenteerd. Daarenboven is de glans die van deze oogschaduw komt heel erg mooi. De structuur van de oogschaduw vind ik ook heel tof. De oogschaduw is niet korrelig, maar ik heb wel wat last van fall-out bij deze kleur. Voorzichtig aanbrengen is de boodschap. Bij het aanbrengen, voelt de oogschaduw heel erg zacht aan.

._MG_6890 _MG_6894

Hier heb ik de oogschaduw uitlopen aangebracht over het volledige ooglid. Let maar niet op de wenkbrauwen, maar ik was ze vergeten in model te leggen. De pigmentatie van dit product is echt ongelooflijk. Daarenboven kruipt de kleur niet in de crease en blijft ze heel goed zitten. ’s avonds was deze nog steeds zo fel.

Deze oogschaduws van Miyo kosten 3,95 euro per stuk. Vroeger waren deze te koop de webshop van Miss Lipgloss. Ik zou even op zoek moeten gaan waar we die nu nog kunnen bemachtigen.

Hebben jullie al ervaring met het merk Miyo?

Advertenties

2 gedachten over “Miyo Oogschaduw in nr 19 Glamazon”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s