Scandalous – Rimmel Scandal Eyes Rocking Curves

Hoi hoi,

DSCF6985

In mijn goodbuy box van Miss Lipgloss vond ik deze Scandal Eyes mascara van Rimmel. Dit is de Rockin’ Curves versie. Ik was wel nieuwsgierig naar dit product. Deze mascara zou een heel speciale borstel hebben.

DSCF6986

In de mascara zit 12 ml en deze is een jaar houdbaar. Dat vind ik bijzonder lang voor een mascara en ik zou hier niet op vertrouwen. Ik probeer mij mascara’s altijd na een half jaar weg te gooien. Ik heb de kleur 001 Black. Ik weet echter niet of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Deze mascara komt in een opvallende rode huls. Op de huls, maar niet op de dop, is in het zwart een slangenhuid geprint. Dat doet mij denken aan het leder die de meeste rockers dragen. Zeer leuk zeg!  De dop is gewoon rood. Ik denk dat deze ertussen uit springt in je stash.

DSCF6987

En hier hebben we de befaamde borstel. Het is een soort S, een soort slangenvorm. Ik vind het wel iets hebben. Wel weet ik niet hoe ik hier mooi mijn mascara mee aan gaat brengen. De borstel zelf draag ‘stoffen’ haartjes, niet zo’n plastieken borstel die we de laatste tijd vaak zien. Ik verkies deze borstels, want ik vind dat ze beter mijn wimpers omvatten. Dat heb ik minder bij de plastieken borstels.

_MG_7076

Hier draag ik geen mascara.

_MG_7082

Hier draag ik één laagje mascara.

_MG_7085

Hier draag ik twee laagjes mascara.

Je ziet dat je de mascara mooi kunt opbouwen. Nu had ik echter een nog groter effect verwacht. De rockin’ curves ontbreken wat bij mij. De wimpers zijn mooi opgerold en krijgen een mooi zwart kleurtje. Echter mis ik wat volume en lengte bij deze mascara. Daarenboven vraagt het borsteltje wat geduld om gewoon te worden. In het begin werkt deze helemaal niet zo makkelijk. Nu dat ik het gewoon ben, heb ik er geen probleem mee om deze te gebruiken. Ik vind het echter niet echt een meerwaarde! Is deze mascara voor mij een aanrader? Nee, niet echt. Ik vind het een goede mascara, maar er zijn (voor mij toch) betere mascara’s op de merk. Het is gewoon een goede en degelijke mascara, maar geen wonderproduct.

De rockin’ curves mascara is van Rimmel. Rimmel is te koop bij het Kruidvat. Voor deze mascara moet je ongeveer 13 euro neertellen.

Wat vinden jullie van het effect van deze mascara?

Advertenties

13 gedachten over “Scandalous – Rimmel Scandal Eyes Rocking Curves”

  1. Ik vind het best een mooi effect. De gewone borstel uit deze lijn werkt heel fijn, maar dit vind ik zo’n rare vorm die me eigenlijk niet zo gemakkelijk lijkt.
    Ik ben het wel met je eens qua plastic-haartjes! Vroeger was ik een trouwe aanhanger van plastic borstels, maar sinds een jaar of 3-4 merk ik dat die met haartjes toch veel meer doen voor mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s