Kies je overwinnaar? Invictus EDT rvan Paco Rabanne

Hoi hoi,

DSCF7811

Bij een van mijn aankopen bij ICI Paris XL kreeg ik een staaltje van de nieuwe mannengeur van Paco Rabanne. Meestal draag ik zeer vrouwelijke geuren, maar af en toe ben ik ook in de stemming voor een mannengeur. Ik besloot deze voor jullie uit te proberen.

Invictus is een nieuwe geur voor mannen. Het is een frisse en sporty geur die de andere geuren van het merk moet aanvullen. Deze geur werd gelanceerd in 2013, en de Latijnse naam betekent niet meer of minder als overwinnaar. Hierbij denk ik aan een krachtige, dynamische en zelfzekere man.

DSCF7813

Paco Rabanne omschrijft deze geur als een frisse en houtige eau de toilette. De topnoten zijn marineachtig, terwijl de sensualiteit van de geur uit de basisnoten komt.

De topnoten van deze geur zijn grapefruit, mandarijn en geuren van de zee. Daarna gaat de geur over op jasmijn en bayleaf. Tot slot bestaan de basisnoten uit guaiac hout, eikenmos, patchoulli en amber.

De fles van deze geur vind ik heel leuk. Deze is ontworpen in de vorm van een overwinningsbeker.

DSCF7816

Hierboven zie je de ingrediënten. Er is niet echt iets dat er bovenuitspringt qua goed of slecht zijnde. Natuurlijk zit er alcohol in, maar dat verwacht ik niet anders bij een geur. Wel vind ik het leuk dat er zoveel van het geurelement inzit, maar dat verwacht ik ook bij een luxe geur. Wat ik wel jammer vind is dat er kleurstoffen in de geur zitten. Dat vind ik meestal niet echt nodig. Nu ja, ik weet ook niet hoe het eruitziet zonder de kleurstoffen.

DSCF7814

Hmm, het is niet mijn geur. Het is echt een typische marinegeur. Ik vind hem niet zo origineel en ik heb het gevoel dat ik deze nogal geroken heb. Ik ga hem waarschijnlijk niet kopen. Hij blijft wel lang hangen.

Deze geur is van Paco Rabanne. De eau de toilette is te koop bij ICI Paris XL en is verkrijgbaar in drie formaten:

50ml   – 54.10 euro

100ml – 72.15 euro

150ml – 92.75 euro

Wat vinden jullie van deze geur?

Advertenties

5 gedachten over “Kies je overwinnaar? Invictus EDT rvan Paco Rabanne”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s