Novexpert Beauty Kit

Hoi hoi,

DSCF7983

Novexpert is een merk die ik leerde kennen op de persdagen van ICI Paris XL. Het is een merk die begin het jaar opgenomen werd in het assortiment van ICI Paris XL. Deze lanceerdatum werd een maand uitgesteld, omdat hun sterproduct in Nederland onmiddellijk uitverkocht was. Hierdoor was hun reserve op en hebben ze de lancering in België uitgesteld. Dit product houden jullie van mij te goed, maar ze hebben ook een 20 minuten beauty kit in het assortiment. Ze beloven met dit product een totale verjonging in 20 minuten.

Het idee van novexpert is dat de consument steeds bewuster wordt, zeker als het gaat om voeding of huidverzorging. Ze eisen veilige en 100% natuurlijke producten. Men wil gezond en mooi oud worden. Hier wil Novexpert aan tegemoet komen. Het is een nieuw concept op basis van 100% natuurlijk ingrediënten.

DSCF7985

De beautykit belooft in 20 minuten een heerlijk zachte babyhuid. De kit bestaat uit twee stappen.

De eerste stap is een peeling. Deze zorgt voor een zuivere en stralende huid (want de dode huidcellen worden verwijderd). Deze peeling is zowel biologisch als mechanisch. Je brengt de peeling aan en laat deze 3 minuten inwerken. Nadien masseren we het product in. Tot slot spoelen we het product af.

De biologische scrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden losgeweekt, terwijl de mechanische scrub ze uiteindelijk weghaalt.

Daarna brengen we het tweede product in de kit aan. Dit is een hydraterend masker, die daarenboven ook lift en voor een gladde huid werkt. Het masker brengen we aan over het gehele gelaat en we laten deze minstens 10 minuten inwerken. Erna kun je best je gelaat afspoelen met in het begin heel warm water. Daarna breng je de temperatuur geleidelijk naar beneden, tot het heel koud is. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid verbeterd wordt. Nadien dep je de huid zachtjes droog. In het masker zit hyaluronzuur. Dit zorgt voor hydratatie van de huid en dat de rimpels vermindert worden.

In het setje zitten twee tubes van 50 ml. Zelf kreeg ik een test setje van 4ml per sachet. Dat wil zeggen dat je een kitje twaalf à dertien keer kunt gebruiken.

DSCF7987

Ik heb dit masker voor jullie uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. Mijn huid lijkt er erg goed op te reageren. Nadien lijkt mijn huid net dat ietsje helderder en zuiverder. Misschien moet ik deze wekelijks gaan proberen. Het zou super zijn moesten mijn twee oneffenheden op mijn linkerwang hierdoor verdwijnen. Ik vermoed dat deze set dit wel aankan. Deze ga ik zeker nog opnieuw proberen.

Deze kit is van Novexpert. Novexpert zit in het assortiment van ICI Paris XL. De set is niet goedkoop, want je betaalt er 64.95 euro voor. Dat is ongeveer 5.20 euro per keer. Je hebt dan ook wel een exfoliant en een masker, maar het blijft vrij duur. Ik heb het er echter wel voor over.

Zouden jullie dit bedrag neertellen voor de kit?

Advertenties

2 gedachten over “Novexpert Beauty Kit”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s