De laatste tijd loop ik op wolkjes. Weten jullie waarom?

Hoi hoi,

_MG_9144 _MG_9147_MG_9153

Het antwoord is erg kort: Flossy! Ik leerde dit merk voor het eerst kennen tijdens de persdagen in november, maar in april kon ik pas echt ervaren hoe ze voelden.

Flossy zag het levenslicht in Ibiza, maar in Europa gecreëerd. Het bestaat reeds 30 jaar en elk paar wordt met de hand gemaakt (hé, dat wist ik niet ;)). Dit merk werd heel populair bij de feestende scene in Ibiza. De DJ prefereerden deze schoen om dat deze beter is voor de rug om op te staan dan bijvoorbeeld flipflops. Daarnaast zouden ze ook ongelooflijk zacht moeten aanvoelen.

Op de persdagen werden we onmiddellijk gezeten en mochten we ons eigen paar gaan ontwerpen. Ik kreeg een paar feloranje schoenen in mijn schoot gelegd. Toen ik ze opnam, kwam mij een lichte geur tegemoet. Deze schoenen ruiken erg zoet, naar snoepgoed: aardbeiengeur. Superlekker en niet overheersend. Daarnaast zien ze er wat uit als pantoffeltjes, maar ze zitten ongelooflijk gemakkelijk. Ik kan er de hele dag op lopen zonder pijn in mijn rug of voeten. Sinds ik deze heb leren kennen, draag ik mijn Flossy Schoenen dagelijks.

_MG_9159 _MG_9161

Mijn verslaving begon met dit paar oranje flossy’s. Deze heb ik een Egyptische vibe gegeven met het typische oog en het ankh symbool. Omdat het design door het tekenen nogal plat was, ging ik nog met glittelijm aan de slag. Een mooie glitterende wing was geboren. Hierdoor zag mijn rechterschoen er al een stuk levendiger uit. Ik twijfelde echter over mijn linker. Hij zag er nog steeds erg plattig uit. Uiteindelijk besloot ik met dezelfde glitterlijm rond het het ankh symbool te gaan. Dit was wat het nodig had. Hierdoor zijn de schoenen vrij hobo geworden. Daarom draag ik deze supergraag om naar het strand te gaan bijvoorbeeld.

_MG_9176 _MG_9178_MG_9170

Nu ik eenmaal gevoeld had hoe zacht en makkelijk en comfortabel deze Flossy’s voelde, besloot ik leuke nieuwe kleurtjes te kiezen. Ik besloot een kijkje te nemen op hun officiële site. Daar zijn verschillende modellen te verkrijgen. Ik beslot het op de classics te houden: dit is het Arnedo model. Ik koos de kleuren Pink en Coral. Dit zijn superleuke, zonnige kleurtjes geschikt voor deze zomer. Deze kosten 22 pond per paar en je moet per bestelling 8 pond verzendkosten bijrekenen. Ik betaalde dus 52 pond of ongeveer 62 euro voor deze 2 paar. Dat vind ik betaalbaar en in mijn vrije tijd leef ik in deze schoenen. Het duurste paar kost er 45 pond (maar die zijn dan ook van leer).

_MG_9183

Mijn laatste paar was ik eerst niet van plan te kopen. Ik was echter aan het twitteren met Romina en zij wist mij te vertellen dat er ook Flossy’s bij Zalando verkocht worden. Daar zag ik leuke, lichtroze en geborduurde Flossy’s. Deze zagen er leuk en geschikt uit voor het werk. Daarenboven werden ze ook nog eens met korting verkocht. Voor dit paar heb ik slechts 15 euro betaald. Ik zou zeker eens aanraden een blik te werpen op de site van Zalando en een paar uit te proberen. Je gaat niets anders meer willen. Geloof me vrij. Van ons vier (wij gingen met ons viertjes naar het persbureau) weet ik dat we met 3 een nieuw paar aangekocht hebben.

Hebben jullie al ervaring met Flossy Shoes?

Advertenties

12 gedachten over “De laatste tijd loop ik op wolkjes. Weten jullie waarom?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s