Little miss perfect – Erborian Pink Perfect crème

Hoi hoi,

DSCF8041

Jippie de hippie, het is mijn verjaardag vandaag. Ik ga er alvast van genieten. Daarenboven bestaat mijn blog ook drie jaar en een weekje nu. Dubbele reden tot feesten. Daarom ga ik nu genieten van een heerlijk feestje, maar mijn huid moet er superglad uitzien. Toch zou ik graag een van mijn favoriete producten van de maand tonen. Ik heb he over de Erborian Pink Perfect crème. Ik kende dit merk zelf al van via mijn Memebox. Door de persdagen bij de ICI Paris XL kreeg ik de kans om hun gezichtsprimer te leren kennen. Ik heb het natuurlijk over hun Pink Perfect crème.

DSCF8043

In deze primer zit silicone. Dat is natuurlijk om een mooie gladde huid te verkrijgen. Verder ruikt de crème erg lekker, dus ik was verwonderd om te zien dat parfum vrij laag in de lijst staat. Verder is dit een product op basis van water.

DSCF8044 DSCF8045

Deze primer zorgt voor een lichte glans op het gelaat, maar moet tegelijkertijd de huid verzorgen. Daarenboven maakt hij je huid ook net dat ietsje egaler.

DSCF8047_MG_9119

De primer zit in een metalen tube, met leuke roze accenten. Je kunt perfect doseren hoeveel product je nodig hebt, door het handige tuutje.

_MG_9122 _MG_9124

De primer is zelf vrij dik. Daardoor moet je wat werken om deze uit te werken. Nu gebruik ik hem echter erg graag. Hij maakt mij huid net dat ietsje gladder, maar ik zou niet spreken over meer egaal. Toch blijkt hij iets goed te doen, want ik grijp hem continu bij mijn ochtendroutine. Mijn huid zit er net iets levendiger en egaler uit. Verder blijft mijn foundation de gehele dag goed zitten. Ik ben er erg blij mee.

Deze en andere Erborian producten kun je aankopen bij Ici Paris XL. Jammer genoeg is dit niet goedkoop, want voor deze crème moet je 36.35 euro neertellen. Dat is een groot bedrag, maar het is dan ook een heel zuinig product. Ik denk dat ik er zes maanden tot meer zou mee kunnen doen.

Hebben jullie al ervaring met Erborian producten

Advertenties

12 gedachten over “Little miss perfect – Erborian Pink Perfect crème”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s