Hair to go – GHD haarclip

Hoi hoi,

_MG_3924

De laatste tijd ben ik wat verveeld met mijn haar. Het is zo lang, maar ik heb geen tijd om naar de kapper te gaan. Soms wil ik gewoon al mijn haar weg uit mij gezicht. Dit is makkelijker bij het werken of bij het sporten. Er is niets irritanter dan telkens je haar uit je gezicht te moeten vegen terwijl je voorhoofd vol zweet staat. Daar leek Birchbox een tijdje terug iets op gevonden te hebben. In één van mijn boxen kreeg ik een haarclip. Dit was reclame voor één van de GHD producten, wat een goed merk is voor styling tools. Ik bekeek echter de speld eens wat beter.

_MG_6955

Misschien is deze speld wel sterk genoeg om mijn haar op te houden. Ik heb zwaar, dik  en veel haar. De meeste spelden kunnen dit niet aan. Na vijf minuten hangt mijn haar opnieuw op mijn knieën. Wanneer ik deze uitprobeer, ben ik aangenaam verrast. Het is niet voldoende om mijn haar gewoon omhoog te draaien. Dat kan deze, net als nagenoeg elke haarspeld niet aan. Als ik echter mijn haar in een halve dot draai, dan houdt deze speld wel. Wauw, dat had ik niet verwacht. Ik ben ongelooflijk blij. De laatste tijd draag ik mijn haar vaak achter op mijn hoofd.

_MG_6958

Hierdoor werd ik wel benieuwd wat ik nog meer kon doen met mijn haar. Een makkelijke oplossing om het haar uit mijn gezicht te houden is natuurlijk een diadeem. Trouwens de foto hierboven vind ik wel leuk. Hier zie je duidelijk de kleurgradaties in mijn haar. Nu vraag ik mij af of een donut zou werken voor mijn haar.

Hebben jullie daar ervaring mee?

Wat zijn jullie tips?

Welke andere haaraccessoires kunnen jullie nog aanraden?

Advertenties

9 gedachten over “Hair to go – GHD haarclip”

  1. Leuk en fijn dat je een goede speld gevonden hebt! Donuts heb je in verschillende maten… denk dat als je ee juiste maat hebt het prima zal blijven zitten, wel heb je wat schuifdpeldjes nodig om je haar goed vast te zetten! XoXo Olivia 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s