Naturino pennenzak en potlood

Hoi hoi,

DSCF7120

Vandaag heb ik een kort artikel voor jullie. Ik heb het momenteel heel druk, dus het is moeilijk om een uitgebreid artikel te schrijven. In mijn goodiebag van Mediamania vond ik enkele goodies van Naturino.

Naturino is een schoenemerk voor kinderen. Ze vinden dat het belangrijk is om kinderen goede schoenen aan te meten, zodat hun voeten op een gezonde manier kunnen ontwikkelen. Daarom ontwikkelt en maakt Naturino kinderschoenen die een combinatie van techniek en oog voor detail en stijl. Naturino maakt schoenen die de voetjes van kinderen beschermen en ondersteuren. Daarenboven verhinderen ze het kind niet om heerlijk te kunnen bewegen. Hiervoor werkt Naturino samen met ervaren pediaters en othopedisten.

Zelf kreeg ik enkele promotie bureau-accesoires. Ik kreeg een leuke roze pennenzak. Deze voelt heel stevig aan. Erboven op kreeg ik ook een leeuwenpotlood. Hoewel dit allemaal heel schattig is, lijkt mij dit toch meer geschikt voor een kindje. Daarom ga ik deze dan ook weggeven. Dat is dan ook de doelgroep van dit merk. Moest ik echter nog jonger zijn, kan ik mij voorstellen dat ik deze spulletjes heel leuk zou vinden.

Kennen jullie het merk Naturino al?

Advertenties

6 gedachten over “Naturino pennenzak en potlood”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s