The ones I thought I wouldn’t find – Essence Cinderella Blush en Highlighter

Hoi hoi,

_MG_9520

Toen ik hoorde dat Essence een collectie ging lanceren in samenwerking met Disney ging mijn hart wat sneller kloppen. Zoals jullie weten ben ik dol op Disney en ik moest enkele producten uit deze Cinderella collectie. Vanaf het begin was het mij duidelijk dat de blush en de highlighter aan mijn collectie wilde toevoegen. Ik kon deze echter niet vinden in België. De collectie leek nergens in de schappen te komen. Gelukkig moet ik af en toe voor mijn werk in Nederland zijn en vorige week was dit weer het geval. De Kruidvat in de buurt van mijn werk is verhuisd, waardoor het schap er nog volledig vol stond. Ik kon dus gemakkelijk de blush en highlighter aan mijn mandje toevoegen. Jippie!!!!!

Blush

Essence Cinderella Blush Collage

Als eerste wilde ik natuurlijk de blush. De verpakking vind ik prachtig met de tekening aan de voorzijde. Ook vind ik het muisje op de achterzijde een leuk accent. Deze blush kreeg de naam ’01 So This is love’ en bevat 8 gram. Deze zou volgens Essence een jaar houdbaar zijn, maar omdat het een poederproduct is, kan dat meestal wel iets langer. De blush voelt in de pan zijdezacht aan. De verpakking is echter van karton en voelt niet heel stevig aan. Het magneetje om het doosje toe te houden is wel vrij sterk, waardoor ik niet echt schrik heb dat hij open zal vallen in mijn tas.

Highlighter

Essence Cinderella Highlighter Collage

De highlighter zit in een typisch Essence doosje. Deze zijn meestal niet erg stevig en de verbinding van het deksel en pannetje breekt bij mij meestal. Je kunt enkel zien door het logo van Disney en de collectie dat deze uit de Cinderella collectie komt. De highlighter komt in één kleur, namelijk ’01 The glass slipper’. Wat mij wel erg aanspreekt is het patroontje die ze in de highlighter gedrukt hebben. De bloemetjes doen mij echter wel meer denken aan Belle en het beest ;). Deze highlighter komt in een formaat van 9 gram en is ook een jaartje houdbaar (jullie weten wat ik hiervan vind ;).

Swatches

_MG_9861

Links zie je natuurlijk de blush en rechts de highlighter. Beide producten zijn mooi gepigmenteerd en veeg je makkelijk uit. Wel had ik de blush nog iets gepigmenteerder verwacht, omdat ik overal las dat er veel pigment in zat. De swatch hierboven zijn drie laagjes. Na één laagje vond ik het effect erg subtiel, maar heel mooi.

Swatch Collage

Hier heb ik de blush aan op mijn wangen en de highlighter op mijn jukbeenderen. De glans van de highlighter is echt prachtig en kun je erg goed zien op de foto’s. De blush heb ik hier aangebracht als één laagje. Het geeft een mooi subtiel effect, en je kunt het effect erg mooi opbouwen. Dit zijn echt twee toppertjes uit de collectie en ik ben er erg blij dat ik ze toch nog heb kunnen vinden!!!! Als jullie ze zien liggen in de winkel zou ik zeg, drop ze in je mandje!

Beide producten zijn van Essence en kun je vinden bij het Kruidvat. Voor elke poeder betaalde ik in Nederland 3.39 euro. Ik ga ervan uit dat de prijzen in België dezelfde zijn.

Hebben jullie deze collectie als in de (Belgische) Kruidvatten gespot?

Advertenties

16 gedachten over “The ones I thought I wouldn’t find – Essence Cinderella Blush en Highlighter”

  1. Ik vind vooral de highlighter heel erg mooi! ^^ Fijn dat je ze nog gevonden hebt! (Maar dat wist ik al, hihi :D) Ik moet zeggen dat ik wel een beetje geluk heb dat ik net buiten een kleine stad woon, Ik heb zelden problemen om een limited edition collectie van Essence of Catrice te bemachtigen als ik dat zou willen 😀 Moest je dus ooit eens iets niet kunnen krijgen, wil ik gerust hier eens kijken voor je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s