Jongens, laten we allemaal samen voor een detox gaan. Ik begin samen met Demak’up aan een groene thee-pompelmoes toner

Hoi hoi,

Demakup Inleiding Collage

Laatst werd ik door Demak’up uitgedaagd. Uit hun onderzoek bleek dat vrouwen hun gezicht niet of niet goed genoeg reinigen. Zo was ik verwonderd om te lezen dat 45% van de vrouwen met hun make-up hun bed in rolt of dat een derde enkel water gebruikt om hun gezicht te reinigen. Daarenboven doet de helft van de vrouwen er minder dan twee minuten over om hun gezicht te reinigen. Een fout die ik soms zelf ook wel maak, is dat slechts 41% zowel ’s morgens als ’s avonds reinigt. Ik reinig mijn huid steevast ’s avonds, maar ’s morgens vergeet ik het ook al eens. Samen met Demak’up ga ik mijn huid 10 dagen detoxen. Hiervoor kreeg ik alvast een pakket thuisgestuurd om mijn huid goed te reinigen. Dit is één van de stappen in je plan, want zonder een goede reiniging, kan je huid nooit gezond blijven.

Demake'up Inhoud pakket Collage

In het pakket zaten reinigingsproducten, zoals oogmake-up removers en reinigingsdoekjes, maar ook wattenschijfjes. De wattenschijfjes komen in de ronde vorm, maar ook in de ovale vorm. Deze zijn perfect geschikt voor het gehele gelaat. De laatste leerde ik vorig jaar kennen en ik was er alvast erg tevreden over. Tot slot zit er nog een doosje thee in. Hierdoor kan mijn huid van binnenuit verder gereinigd worden.

_MG_9461

Hier zie je hoe het detoxprogramma werkt.

Dag 1 – Grondige reiniging door middel van een scrub

Dag 2 – Bepaal je huidtype en breng een masker aan

Dag 3 – Gelaatsreiniging

Dag 4 – Bindweefselmassage

Dag 5 – We relaxen de spieren in ons gelaat door middel van gezichtsyoga

Dag 6 – We voeden onze huid met anti-oxidanten door middel van een masker

Dag 7 – We hydrateren onze huid extra door middel van een masker

Dag 8 – We gaan in de weer met wattenschijfjes

Dag 9 – We verzachten de huid met een extra masker

Dag 10 – De gehele detox wordt afgewerkt met een scrub

Demake'up Masker Recepten Collage

In de box vond ik ook 4 recepten voor gezichtsproducten. De twee scrubs kun je uitproberen op dag 1 en 10 en het masker is een mogelijkheid voor dag 2, 6, 7 en 9. Zelf besloot ik ook één van de receptjes uit te proberen en deze is perfect geschikt voor dag 3. Ik heb het natuurlijk over de groene thee en pompelmoes toner.

Demake'up Toner Ingrediënten Collage

Voor dit masker heb je slechts 3 ingrediënten nodig. Ik stuurde mijn vriend naar de winkel en hij kwam terug met mijn groene thee. Jammer genoeg was hij mijn pompelmoes vergeten en ging ik daar zelf nog even om. Tot slot heb je ook wat water nodig.

DemakeUp Toner Stap 1 Collage

Ik begon dit masker door het water (1 kop) aan de kook te brengen en in een kommetje te gieten. Daar voegde ik twee zakjes groene thee uit mijn doosje toe aan het water. Deze liet ik heerlijk trekken in het water tot het koud geworden was. Wanneer het water volledig afgekoeld was, verwijderde ik de zakjes thee.

Demake'up Toner Stap 2 Collage

Daarna sneed ik mijn pompelmoes in vier grote stukken en kneep ik er ééntje uit in mijn koude thee. Daarna roerde ik even goed en goot ik het over in een leeg potje die ik nog liggen had. Nu kan ik deze verschillende dagen na elkaar gebruiken.

Demake'up Toner Resultaat Collage

Mijn gezicht was gereinigd, maar toch kwam er nog steeds wat vuil van mijn gezicht af. Hierdoor weet ik dat het goed werkt. Dat is natuurlijk omdat er allemaal natuurlijke ingrediënten in deze toner zitten. Pompelmoes is antibacterieel. Daarenboven zorgt voor een zachte reiniging en verzorging van de huid. Littekens worden minder zichtbaar en je poriën worden minder zichtbaar. De groene thee is een detox vanbinnen en vanbuiten. We weten allemaal dat groene thee gifstoffen uit het lichaam, maar ook uit de huid verwijdert. Daarenboven is de thee ook antibacterieel en kalmeert deze de huid. Hierdoor zullen onzuiverheden sneller genezen. Ik merk in ieder geval dat de rode plekjes in mijn huid minder opvallend zijn. Daarenboven voelt mijn huid erg zacht en trekt ze niet. De zachtheid blijft trouwens de hele dag duren.  Ik ga zeker het potje opgebruiken en kan iedereen aanraden deze eens uitproberen. Daarenboven is het ook nog eens een heel betaalbaar product 😉 Het vraagt alleen wat tijd. Water = ‘gratis’, een doosje groene thee kost ongeveer 1.5 (20 zakjes, 2 zakjes  = 15 cent) en een pompelmoes kost slechts 2 euro. Je hebt hiervan slechts 1 vierde nodig, dus voor een flesje toner betaal je slecht 65 cent. Dat is zo ongelooflijk goedkoop en mijn huid houdt ervan.

De demake’up detox challenge begint op 5 juni. Ik ga alvast mee proberen te doen. Jullie ook?

Gaan jullie één van deze recepten uitproberen?

Advertenties

8 thoughts on “Jongens, laten we allemaal samen voor een detox gaan. Ik begin samen met Demak’up aan een groene thee-pompelmoes toner”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s