Welkom in de exotische hemel – Lancering Spa Secrets door Kruidvat

Hoi hoi,

_MG_0051 _MG_0046

Dinsdag ging ik naar een heel leuk event. Ik zag het al op de Nederlandse blogs. Kruidvat komt met een nieuwe verwenlijn. Iedereen ken ondertussen wel de masterperfumer geuren van Kruidvat. Dat zijn heerlijke geuren, samengesteld door echte parfumneuzen, maar voor een betaalbare prijs. Kruidvat heeft verder gewerkt op dit idee en lanceert de Spa Secrets lijn. Dit is een luxe spa en welness verwenlijn, maar nog steeds voor een betaalbare prijs. Alle producten kosten tussen de 3 en 5 euro. De Spa Sectrets lijn bestaat uit drie verschillende geurlijnen. Deze zijn geïnspireerd op de traditionele en authentieke badrituelen uit de exotische wereld: ‘Schatten van Marokko’ (rood), ‘Tradities uit Japan’ (groen-blauw) en ‘Wonderen van Bali’ (geel). Door deze geuren én texturen waan je je volledig in exotische sferen!

_MG_0050 IMG_0088 _MG_0064IMG_0087_MG_0075_MG_0061 _MG_0076 Het evenement ging door in hotel Julien. Dit hotel creëerde de ideale sfeer bij uitstek, want er was een spa verbonden aan het hotel en de gehele locatie werd gekenmerkt door exotische elementen. Ik was al vaak voorbij dit hotel gelopen, maar er nog nooit binnen geweest. Ik wist niet dat er zo’n mooie locatie schuilde achter de deuren. De hapjes die geserveerd werden, waren ook helemaal in thema. Zo was er Japanse kippensoep, Marrokaanse lamsballetjes en een quinoasalade. Al deze hapjes zagen er superlekker uit. Daarenboven liet ik ook een leuke henna tattoo zetten op mijn voet (check instagram voor een foto).

Wonderen van Bali

_MG_0078 _MG_0057 IMG_0095

Dit was de favoriet van velen, want de gele lijn is geïnspireerd op de kuuroorden en hun geheimen op de Balinese eilanden. Balinese prinsessen ondergaan het Lulur-schoonheidsritueel, welke gericht is op het herstellen van de innerlijke harmonie. Dit wordt gedaan door het lichaam te vitaliseren en voeden. Het is al jarenlang het reinigingsritueel voor jonge bruidjes. Ze beginnen het ritueel 40 dagen voor hun bruiloft.

De hoofdingrediënten zijn de frangipanibloem en kokoswater. De frangipanibloem komt van een onsterfelijke tropische boom, terwijl het kokoswater vochtinbrengend werkt. In deze lijn zitten vier producten:

 • Doucheschuim: 3,99 euro, 200 ml
 • Lichaamscrème: 4,99 euro, 250 ml
 • Douchegel: 2,99 euro, 250 ml
 • Wit zand lichaamsscrub: 3,99 euro, 200ml

Schatten van Marokko

_MG_0062 _MG_0072 _MG_0080 IMG_0040

Mijn favoriet is de Marokkaanse lijn. Deze lijn is geïnspireerd op het Marokkaanse Hammam ritueel. Dit ritueel in intensief reinigend met verzorgende oliën en verfijnde bloemextracten. De hoofdingrediënten van deze lijn zijn arganolie en rozenwater. Arganolie is een reinigingsproduct, die daarenbovenhet lichaam verzorgt en beschermt tegen de felle wind en brandende zon. Rozenwater kennen we waarschijnlijk allemaal al een beetje. Het is een mild product die huid kalmeert en verzacht. In tegenstelling tot de Balinese lijn bestaat de Marokko lijn uit 5 producten:

 • Doucheschuim: 3,99 euro, 200 ml
 • Douchecrème: 2,99 euro, 250 ml
 • Suikerscrub: 4,99 euro, 250 ml
 • Lichaamsolie: 4,99 euro, 250 ml
 • Handcrème: 2,99 euro, 75 ml

Tradities uit Japan

IMG_0094

De laatste geur is eerder uniseks. Het is een frisse geur die geïnspireerd is het reinigen van de ziel in Japan. In de producten zijn verzachtende en herstellende eigenschappen. De Geisha’s hebben het Japanse bad ‘The Yu’. Het is een ritueel om de ziel te reinigen. Om de zintuigen te prikkelen voegen zijn essentiële oliën en bloemblaadjes of bloemetjes toe aan het bad. Deze geur is een combinatie van lotusbloem en bamboe.

Net als de gele lijn zitten er in de groene lijn 4 producten:

 • Doucheschuim: 3,99 euro, 200 ml
 • Douchegel: 2,99 euro, 250 ml
 • Body lotion: 4,99 euro, 250 ml
 • Jelly Scrub: 3,99 euro, 200 ml

Deze producten zijn heerlijk betaalbaar en ik moest mij inhouden om geen productjes bij te kopen vandaag. Officieel liggen ze vandaag in de winkel. Allen daarheen, zou ik zeggen! Natuurlijk heb ik ook enkele producten gekregen om te testen. Zelf probeerde ik reeds de lichaamsolie uit van de Marokkolijn. Deze is echt heerlijk en de geur blijft vrij lang hangen. Het is alvast een echte aanrader. En voor die prijs… Ik zie mezelf al al die producten van één geurlijn kopen om een kadootje te maken voor iemand. Dit lijkt mij een superleuk kado! Ik ben erg blij dat ik er bij mocht zijn en zaterdag ga ik een heerlijk verwendagje inlassen. Hopelijk kan ik deze producten dan testen!

Hebben jullie deze producten al in de winkel zien liggen.

Advertenties

8 gedachten over “Welkom in de exotische hemel – Lancering Spa Secrets door Kruidvat”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s