How can we have fun every day? Desigual Fun Eau de Toilette

Hoi hoi,

IMG_0946

Tijdens de persdagen maakte ik kennis met de geuren van Desigual. Ik kende het merk al als kledijmerk, maar ik wist niet dat zij ook eau de toilette in hun assortiment hadden. Ik mocht even aan de nieuwe geuren voor de winter ruiken. Deze waren alvast heerlijk. Maar voor nu wil ik jullie kennis laten maken met één van hun zomergeuren. Deze kreeg ik bij het verlaten van het persbureau. Er waren drie geuren beschikbaar, namelijk Love, Sex en Fun. Zelf ging ik voor de fruitige Fun geur.

IMG_0950

In het flesje zit 30 ml en Desigual roept ons op om elke dag plezier te maken. Dat is het idee achter deze geur en ik ben er dol op. Zelf heb ik een flesje van 30ml. Hij is echter ook nog beschikbaar in het 100 ml formaat.

Natuurlijk heeft deze geur ook verschillende noten. De geur opent met noten van Cranberry, nashipeer en witte perzik. Daarna gaat hij over in de heerlijke tropische geur van passievrucht, viooltjes en pioenen. Tot slot wordt de geur wordt wat warmer in de basis met noten van sandel- en teakhout. Ik kan alvast vertellen dat dit een heerlijk frisse geur is.

_MG_0964IMG_0955_MG_0976

Zelf ben ik verliefd op het flesje. In het flesje zit reliëf en een kleurrijke regenboogcirkel. Daardoor ziet het flesje er extra vrolijk en FUN uit. Verder vind ik het superleuk dat ze je oproepen om elke dag de dag te plukken. In de dop zit een vrolijk stofje verwerkt. Dit is echt een pronkstukje op mijn toilettafeltje. In deze lente en zomer ben ik verliefd op deze flacon, waardoor ik er altijd naar grijp.

_MG_0982

En dat niet alleen! De geur is echt superlekker. Ik wist niet dat Desigual zo’n heerlijke geuren maakte. Het is natuurlijk wel een eau de toilette en hij blijft niet de hele dag hangen. Even bijspuiten over de middag lost dit probleempje op, maar dat vind ik helemaal geen issue. Ik heb de neiging om één van de andere zomerse geurtjes aan te kopen, maar ik ga even wachten. De wintergeur is ook al beschikbaar en deze was lekker fris. Deze zou ik in de toekomst erg graag uitproberen voor jullie

Desigual fun is voor mij een echte aanrader. Deze is nog steeds te koop op de webshop. Voor 30 ml betaal je 34 euro, maar voor de versie van 100 ml betaal je slechts 41.30 euro. Deze is momenteel in promotie, want normaal betaal je 59 euro. Ik zou zeggen: Allen daarheen! Ik moet mij inhouden om alvast geen back-up te kopen. Deze superfruitige geur is perfect voor de lente en zomer!

Voor de geïnteresseerden zijn er twee wintergeuren beschikbaar: een voor de mannen en één voor de vrouwen. De vrouwengeur is ‘Woman Fresh’ en de mannengeur heet ‘Dark Fresh’. Ook deze is beschikbaar in meerdere formaten. Zo kost de 50 ml versie 39 euro en de 100 ml 54 euro. Daarenboven is er ook nog een tasverstuiver van 15 ml te verkrijgen. Deze kost 14 euro. Perfect om de geuren even te testen.

Hebben jullie al ervaring met de geuren van Desigual?

Advertenties

4 gedachten over “How can we have fun every day? Desigual Fun Eau de Toilette”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s