Shoppen gaat gepaard met vervelende bijwerkingen – Hansaplast anti-blaar gel

Hoi hoi,

DSCF5677 (2)

Hmmm vandaag wou ik deze Anti-Blaar gel voor jullie uitproberen. Ik kreeg deze zelf een tijdje terug in één van mijn Deautyboxen (september). Je brengt deze gel aan op plaatsen waar je normaal vaak last hebt van wrijving en blaren krijgt.

DSCF5678 (2)

De gel belooft dat de wrijving vermindert en hierdoor je geen last krijgt van blaren. Ik kreeg zelf een tubetje van 10 ml en deze is 2,5 jaar houdbaar. De gel zelf is gecreëerd door Hansaplast. Je weet wel: het bekende merk voor pleisters en dergelijke.

Dimethicon, dimethicon kruispolymeer

DSCF5680 (2)

Tja, wat moet ik nu zeggen. De verpakking heeft bij mij gefaald. Bij het testen ging deze mee in mijn toilettasje. Dat ging in het begin goed, maar na een week zat alles onder de anti-blaar gel. En nee, dat was niet mijn fout. De bodem, waar de verpakking samengedrukt en aan elkaar geplakt is, is los gekomen. Hierdoor was het ook erg moeilijk deze nog te testen. Wanneer ik op de tube duwde, kwam de gel er onderaan uit in plaats van aan de bovenkant. Ik weet niet waarom, maar ik werd hier zo geïrriteerd door. Dat zou toch niet mogen gebeuren en ik had niets mis gedaan. Het is niet dat er scherpe dingen in mijn tasje zaten of dat ik hem verscheidene keren had laten vallen. Ik was hierdoor zo gefrustreerd, dat het voor mij alvast geen aanrader is.

DSCF5682 (2)

Nu ja, het is niet omdat de verpakking kapot gegaan is, dat het niet goed werkt natuurlijk. Daarom ben ik toch verder gegaan met testen. Zelf moet ik toegeven dat ik bijna nooit last heb van blaren op mijn voeten. Mijn voeten voelen soms wel pijnlijk aan door de wrijving aan mijn tenen. Daar heb ik deze gel voor geprobeerd. Het was inderdaad zo dat het iets langer duurde, vooraleer ik last had van pijn. Daarom denk ik wel dat het werkt, maar het product is jammer genoeg niets voor mij. Ik kan niet om de verpakking heen en de werking vind ik niet supergoed…

Deze Anti-blaar gel is van Hansaplast. Dat is bijna overal wel te koop. Als ik mij niet vergis kost dit tubetje ongeveer 5 euro, maar dat betaal ik er niet meer voor.

Hebben jullie al ervaring met deze gel?

Advertenties

13 thoughts on “Shoppen gaat gepaard met vervelende bijwerkingen – Hansaplast anti-blaar gel”

  1. Ik heb een betere oplossing :p Een stick van Compeed tegen blaren. Een soort van dikken lippenstift is de verpakking. stevig plastic ook. Een werkt behoorlijk.

  2. Ik ga voor de pleisters, zelfs al droeg ik de schoenen de vorige zomer elke dag zonder problemen, de eerste weken heb ik altijd blaren. Nu doe ik gewoon pleisters op de blarenplaatsen (hielen, ik draag nooit sandalen want dan liggen mijn voeten open) en dat is voor mij het enige wat werkt;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s