Arganolie voor de wimpers – Rimmel Wonder’full mascara

Hoi hoi,

DSCF8071

In december won ik een pakketje op de blog van Aurelie. Hierin vond ik deze Wonder’full mascara van Rimmel. Deze bevat toegevoegde arganolie. Hierin zit heel veel vitamine E, dus ik verwacht veel voor mijn wimpers. Naast het voeden van de wimpers, moet deze ook de groei stimuleren. Dit klinkt allemaal ideaal, want laatst had ik wat problemen met mijn kunstwimpers. Na het verwijderen van deze wimpers was er ook een bosje van mijn eigen wimpers verdwenen. Hierdoor zat ik met een gat tussen mijn wimpers. Ik vond dit zo vervelend, maar dit was wel ideaal om deze mascara aan een test te onderwerpen.

DSCF8072

De mascara zit in een glanzende gouden huls. In de huls zit 11 ml en deze zou ene jaar houdbaar moeten zijn. Ik heb de zwarte kleur, maar weet eigenlijk niet of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. Het borsteltje van deze mascara is de typische plastiek borstel. Deze werkt echter verrassend handig en ik kan perfect tussen mijn wimpers raken.

_MG_9220

_MG_9219

Hier heb ik twee laagjes van de mascara aangebracht. Mijn ogen zijn onmiddellijk een stuk sprekender. De wimpers zijn iets langer en mooi zwart. Verder zit er ook een lichte krul in. Ook drogen je wimpers niet hard op, wat ik wel een aangenaam gevoel vind. Nu is het echter tijd voor de ultieme test. Hoe is het met het gat in mijn wimpers? Ik gebruik deze nu reeds een maand, en ik moet zeggen dat het gat na deze maand jammer genoeg verdwenen is. Hierdoor ben ik zeer aangenaam verrast! Ik ben verliefd geworden op deze mascara en deze is op korte tijd tot één van mijn favorieten gebombardeerd.

Deze mascara is van Rimmel. Deze kun je onder andere vinden bij het kruidvat. Voor deze mascara moet je 13.49 euro neerleggen aan de kassa.

Hebben jullie deze mascara al geprobeerd?

Advertenties

2 gedachten over “Arganolie voor de wimpers – Rimmel Wonder’full mascara”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s