TMI – Mijn probleem: zomervoetjes: Kan de Kruidvat Elektrische harde huidverwijderaar de eelt op mijn voeten aan?

Hoi hoi,

_MG_9565

Ik was laatst weer eens in het Kruidvat. Daar viel mijn oog op de goedkopere elektrische eeltverwijderaar van Kruidvat. Deze van Scholl staat op mijn verlanglijstje, maar ik wou eerst eens deze testen, om te zien of het waard was om in de duurdere versie te investeren. Daarom stak ik deze alvast in mijn mandje. In de doos zitten het apparaatje, maar ook twee kopjes. De ene kop is voor hardnekkige eelt en met de andere kop is om het plaatje af te maken.

_MG_9580 (2)

Wanneer je deze set koopt, heb je alles wat je nodig hebt om deze onmiddellijk te gaan gebruiken. Er zitten zelfs een set batterijen in, waardoor je direct kunt beginnen. Ik was deze vergeten te kopen, dus wat was ik blij deze in de verpakking te zien zitten.

_MG_9587

Dit is het apparaatje. De blauwgroene kop is voor het grovere werk. Ik vind de paarse kleur erg leuk, hoewel hij er in combinatie met het wit wel wat goedkoop uitziet, vind ik. Ook heb ik niet echt door wat het nut is van het paarse knopje op het apparaat.

_MG_9595

De fijnere borstel heeft een roze kleur. Ik heb deze nu al een aantal keer getest voor jullie. Zelf was ik erg aangenaam door dit product van dit apparaatje. Het maakt mijn huid een stuk zachter en bij meermaals gebruik is bijna alle eelt verdwenen.  Voor mij is dit een echte aanrader, hoewel ik veronderstel dat deze van Scholl nog net dat ietsje beter zal werken. Met een beperkt budget is dit het apparaatje die je moet aanschaffen!

Ik kocht deze zelf bij het Kruidvat in Nederland. Normaal kost deze 12.95,euro, maar ik kocht deze met een aanbieding, waardoor deze 9.95 euro kost. Dat is geen geld om dit apparaatje eens uit te proberen.

Probeerden jullie al een elektrische voetvijl uit?

Advertenties

8 gedachten over “TMI – Mijn probleem: zomervoetjes: Kan de Kruidvat Elektrische harde huidverwijderaar de eelt op mijn voeten aan?”

  1. Ik heb zelf de versie van Scholl en daar ben ik ook heel erg blij mee. Ik heb deze ook al een paar keer gezien en koop hem niet omdat ik er dus al een heb haha. Toch denk ik dat ik als ik die van Scholl niet al een hele tijd heb ik deze zeker gekocht had. HIj is namelijk wel een stuk goedkoper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s