Heb je al gehoord van dit fenomeen? Phenomé Milky Almond Regenerating Hand Balm

Hoi hoi,

DSCF7732

Tijdens de persdagen van ICI paris kreeg ik enkele handcrèmes om uit te proberen. Van nooit mijn handen verzorgen, evolueer ik naar een dagelijkse verzorging. Het resultaat is dat mijn handen minder pijn doen, maar ook mijn nagels lijken steviger en harder te groeien. Lekker makkelijk om nagellakswatches te maken. Een crème die hier aan meehielp is deze handbalm van Phenomé. Deze kreeg ik toen ook om te testen. Ik mocht een handcrème kiezen uit verschillende lijnen. Zelf ben ik dol op de geur van honing, dus ik ging voor deze Milky Almond Regenerating Hand Balm van Phenomé.

DSCF7745

Phenomé is een merk is één van de befaamde merken die zijn intrede deed in the Lab van ICI Paris XL. Dit is eigenlijk een mini-webshop in de webshop van ICI Paris XL. Deze the LAB bevat moeilijker te verkrijgen merken in België. Phenomé is reeds heel bekend in Amerika, Zweden en Polen. Daarenboven waren de reacties in Nederland twee weken na de lancering overweldigend. Phenomé is holistish, die luxueus maar natuurlijk wil zijn. Er worden geen chemische toevoegingen in hun producten gestoken. Hierdoor krijgen deze producten grote voordelen voor de huid, maar nagenoeg geen impact op het milieu.

Phenomé is zich bewust van de nieuwe consument. De consument van tegenwoordig staat heel verantwoord en gezond in het leven. Daarom gaan ze op zoek naar producten van een goede én natuurlijke kwaliteit. De producten zijn daarenboven ontwikkeld voor diverse huidtypes en behoeften. In hun producten ga je nooit parabenen, SLS, SLeS, minerale olie, siliconen en dergelijke terug vinden. Zoals jullie weten, let ik daar altijd op, dus dit maakte mij alvast erg blij. Daarenboven is het merk dierproefvrij.

DSCF7742

Ik word superblij als ik naar deze lijst kijk. Vooreerst zie ik een grote hoeveelheid oliën. Daarenboven staan noch water, noch alcohol bovenaan in de lijst. Dat dit product voedend is, lijkt mij onweerlegbaar als ik naar deze lijst kijk. Daarenboven staat ook shea boter erg hoog in de lijst.

DSCF7748

Het product zit in een aluminium tube van 50 ml. De verpakking zelf vind ik niet erg speciaal, maar wel heel degelijk. Dat vind ik juist supergoed. Het ziet er clean en een beetje medisch uit. Ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen, maar de verpakking doet mij denken aan de apothekers van vroeger.

DSCF7751

De handcrème is zes maanden houdbaar. Ik gebruik deze echter al een maand en een half elke dag. Deze is nu bijna half leeg. Daarom vind ik het product niet heel erg zuinig. Nu ja, het blijft een betaalbare crème, dus zo erg vind ik dat niet. (4 euro/maand).

DSCF7754

Hier kun je de consistentie van de handbalm goed zien. Het is eigenlijk meer een boter dan een crème. Gelukkig smeert ze goed uit en trekt ze erg snel in. Het enige nadeeltje vind het ik het topje van de tube. Ik had het gaatje graag wat kleiner gezien, want nu vind ik hem nogal moeilijk om te doseren. Daarenboven is de geur iets waar je aan moet zijn. Ik vind het lekker, licht en romig. Toen mijn vriend voor het eerst met de geur in contact kwam, dacht hij dat ik één of ander zalfje had opgedaan, wat niet helemaal fout is natuurlijk. Zoals ik al zei, gebruik ik deze crème nu al een tijdje dagelijks. Hieruit kun je vast en zeker al afleiden, dat ik erg tevreden ben over deze handbalsem. Mijn handen voelen heerlijk zacht en wondjes lijken net dat ietsje rapper te genezen. Ook zijn mijn nagels een stuk sterken geworden. Daarnaast heb ik ook echt een voedend gevoel bij de textuur van deze balsem. Ik ben er echt dol op geworden.

Deze handbalsem komt uit de regenerating lijn van Phenomé. Phenomé is te koop bij de the Lab. Dit is een mini webshop binnenin de webshop van ICI Paris XL, zoals ik al zei. Voor deze tube ga je 13 euro moeten neertellen. Dat is niet heel goedkoop, maar voor mij is de kwaliteit bijna gelijk aan de handcrème van Ekos die ik een tijd terug reviewde. Deze is echter goedkoper en makkelijker te verkrijgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s