Reinig jij je gezicht elke avond? Filorga Anti-Ageing Micellaire water

Hoi hoi,DSCF7955

Tijdens de persdagen van ICI Paris XL maakte ik kennis met het merk Filorga. Zelf kende ik dit merk nog niet, maar zij maken gebruik van medische kennis in hun producten. Ze gebruiken hyaluronzuur in hun producten. Zelf had ik het geluk dat ik nu nieuwe miscellaire water mocht gaan uitproberen.

DSCF7958

De micellaire water zit in een grote fles van 400ml en is anderhalf jaar houdbaar. Deze micellaire water heeft daarenboven een antiverouderingswerking. Deze kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken en werkt ook bij de ogen. Vooral bij dat laatste was ik erg nieuwsgierig. Er zijn weinig micellaire waters die mijn oogmake-up aankunnen.

DSCF7959Ik gebruik deze water nu ongeveer een kleine maand. Wonder boven wonder krijgt hij 90% van mijn oogmake-up ervan af. Mijn gezicht is zelf volledig gereinigd. Hier was ik alvast erg tevreden over. Met een nieuw wattenschijfje is alles er zelfs af. Daarenboven trekt mijn huid nadien niet, terwijl ik daar vaak wel last van heb bij micellaire water. Ik vind het een goede water, maar het is geen superproduct. Na deze kleine maand ziet mijn huid er ook net iets helderder uit. Zelf zou ik hem wel opnieuw kopen, maar het is geen must-have.

Filorga is te koop bij ICI Paris XL. Voor deze micellaire water moet je 19.91 euro neertellen. Dat vind ik niet goedkoop, mar door de hoeveelheid water vind ik dit redelijk betaalbaar. Ik denk dat je zelf moet gaan beslissen of je dit ervoor over hebt.

Waren jullie al bekend met Filorga?

Advertenties

8 thoughts on “Reinig jij je gezicht elke avond? Filorga Anti-Ageing Micellaire water”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s