Tijd voor een leuke lipkleur – Color World Multy Lovely Finger Mousse Lip in 704 So hot pink

Hoi hoi,_MG_3706

Zoals jullie weten, bestel ik af en toe een memebox. Mijn favorieten zijn de colorboxen. In de jeweltones editie vond ik twee lipproducten. Vandaag wil ik jullie de eerste gaan tonen. Dit is liptint/lipstick van Color World. Dit is een mooie paarsrode kleur met de naam So Hot Pink.

_MG_3708 _MG_3712

Dit is een vloeibare lippenstift. Deze komt in een klein tuubje en de applicator is een sponsapplicator. Het is wel niet zo makkelijk om dit product aan te brengen met deze applicator. Je kunt er niet echt precies mee werken.

Memebox belooft dat het de combinatie is van een liptint, lippenstift en lipgloss. Nu dat zou ik niet zeggen, want het is een mat product. Bij een lipgloss denk ik aan wat glans op de lippen. Verder beloven ze een rijke pigmentatie en weest gerust, dat is niet overdreven. Dat kun je al zien op de ondergaande swatch.

_MG_3714 _MG_9128

Kijk wat een pigmentatie. Ik gebruik dit product erg graag op mijn lippen en ik krijg er heel wat complimenten over. Het is een erg opvallende kleur. Als ik een nadeeltje moet geven, is het toch wel een beetje de textuur. Het is een erg dikke crème, waardoor deze licht uitdrogend is op de lippen en wat trekt. Maar hierdoor blijft ze natuurlijk superlang zitten. Ik breng deze ’s morgens aan en na een maaltijd moet ik het wel even bij werken.

So hot pink komt uit de Multy Lovely finger mousse van Color World. Dit product kost 20 dollar, want ongeveer overeenkomt met 15 euro. Dat vind ik heel betaalbaar voor het product dat je ervoor in de plaats krijgt.

Advertenties

2 gedachten over “Tijd voor een leuke lipkleur – Color World Multy Lovely Finger Mousse Lip in 704 So hot pink”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s