Soms heb ik nood aan dat beetje extra oempf – Eylure Valse wimpers in N070 Volume

Hoi hoi,DSCF6638

Laatst moest ik naar een event en ik wilde iets meer uitpakken. Ik herinnerde mij dat ik bij de persdagen van Yapado in november een setje natuurlijk valse wimpers gekregen had. Dit was voor mij het ideale moment om deze uit te testen. Er zat zelfs een mini-tje valse wimperlijm bij.

Dit zijn de valse wimpers in N° 070 van Eylure. Ze zijn zeer fijn en licht om te dragen en ze zouden herbruikbaar moeten zijn.

DSCF6639

In het setje zitten de valse wimpers en natuurlijk een flesje lijm. Er staat duidelijk aangeduid welke wimpers bij wel oog horen. Ze raden aan om de wimpers met een pincet aan te brengen, maar ik doe het meestal zonder. Dat vind ik iets veiliger voor de ogen. Ik kan ze iets beter passen met een wattenstaafje.

Ik breng deze wimpers aan op de volgende manier.

  1. Ik knip de kunstwimpers eerst bij, waardoor ze beter en natuurlijker op mijn oog passen
  2. Ik breng een duidelijk lijntje lijm aan op de wimper
  3. Deze lijm laat ik een half minuutje drogen (ik lees nog even een beauty-artikel op een blog).
  4. Daarna plaats ik deze net boven de wimperaanzet op mijn huid
  5. Deze houd ik nog even ter plaatse zodat de lijm kan drogen
  6. Jippie, ik kan genieten van extreem lange en voluminieuze wimpers, die nog steeds natuurlijk ogen!

Eyelure Volume Collage

De valse wimpers zijn vrij lang en ik heb er een groot stuk van afgeknipt. Ik heb de laatste tijd veel geoefend en het aanbrengen gaat beter en beter. Deze keer heb ik mijn wimpers aangebracht voor de make-up, en ik moet toegeven dat dit voor mij makkelijker werkte. Het aanbrengen ging erg vlot, omdat ik lang genoeg gewacht heb bij het aanbrengen. Ik heb het nog even 5 seconden aangedrukt en het was gepiept. De wimpers staan er mooi en vrij natuurlijk. Je wimpers zien er erg mooi uit en opvallend, maar het is niet zo dat je zegt: waar gaat dat meisje met de valse wimpers heen :p? De wimpers blijven de hele dag goed zitten en trekken niet. Na twee minuutjes voelde ik ze niet meer en ik zag ze ook niet telkens. Dat kan ik soms hebben met dikkere en lange wimpers. Dit zijn voor mij de perfecte everyday wimpers.

Eylure valse wimpers zijn te koop bij Di. Voor dit setje betaal je normaal 7.99 euro. Ik vind het alvast een echte aanrader, hoewel ze wat duurder zijn. Het voordeel is dat bij deze ook een kwalitief minitje lijm zit. Dit moet je dan niet meer apart bijkopen. Daarom betaal ik graag iets meer voor dit setje.

Dragen jullie vaak valse wimpers?

Advertenties

2 thoughts on “Soms heb ik nood aan dat beetje extra oempf – Eylure Valse wimpers in N070 Volume”

  1. Ik moet ze zelf nog uitproberen! Maar ik moet zeggen dat ik tot nu toe altijd al tevreden ben geweest van Eylure lashes 🙂 Als je graag iets kortere, natuurlijke wimpers leuk vindt, raad ik trouwens ook zeker het merk Eye Candy aan! Hun 50’s 006 vind ik echt ge-wel-dig 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s