When will I be on top? Tips en tricks van Anna

_MG_9408

Op 27 mei werd het boek van Anna Nooshin in België gelanceerd. Ik had het geluk dat ik erbij mocht zijn en het boek voor jullie mocht lezen. Zelf had ik het niet zo op boeken geschreven, sinds ik Girl Online las van Zoella. Ik vond het verhaal niet samenhangend en het bleek uiteindelijk geschreven te zijn door een ghostwriter. Hierdoor ben ik nogal sceptisch om te zien hoeveel bloggers de laatste tijd een boek uitbrengen. De laatste in de rij was Anna. Ik wist niet goed wat te verwachten, maar besloot het een eerlijke kans te geven. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb…

_MG_9419

Anna schreef dit boek in de kerstperiode van 2014. Het boek beschrijft eigenlijk haar levensverhaal met tips tussendoor. Zo komt ze oorspronkelijk uit Iran en is haar familie op haar 7de naar Nederland gevlucht. Daardoor heeft ze niet de makkelijkste jeugd achter de rug. Ze laat hier echter niet veel van merken en je merkt dat ze goed nagedacht heeft over wat ze wil. Verder is ze ook erg avontuurlijk. Ze heeft dingen gedaan, die ik mezelf nog niet meteen zie doen. Ik hou van financiële zekerheid, maar zij is op wereldreis vertrokken en nadien had ze geen spaarcenten meer. Dit vraagt een sterke persoonlijkheid. Ze heeft ook heel wat werkervaring als werknemer en werkgever. Daardoor geeft ze tips in hoe omgaan met je baas, maar ook waar je moet opletten als je solliciteert. Het is ook leuk om te lezen hoe ze bepaalde schijnbeelden doorprikt. Onthou: ‘Het is niet al goud wat blinkt!’. Daar kan ik mij alleen maar bij aansluiten!

_MG_9423

Ik had zelf nog nooit veel artikelen van Anna’s hand gelezen. Hierdoor was ik erg benieuwd naar haar schrijfstijl. Ze schrijft zeer vlot, net zoals we op een terrasje samen een glaasje thee drinken. Verder schuwt ze ook geen zelfspot, een vrouw naar mijn hart! We moeten het leven allemaal niet te serieus nemen. Er zitten ook echter tegenstrijdigheden in het boek. Wees niet te serieus, maar zet je in voor waar je van droomt! Hierdoor las ik het boek met veel plezier. De inspiratie begon te bruisen en ik kon het boek niet neerleggen. Ik denk dat ik nooit eerder zo snel een boek las. Elk vrij momentje zat ik met mijn neus in het boek. Het is een informatief boek, maar in een vertellend jasje gegoten. Hierdoor heb ik niet het gevoel dat ik een handleiding vast heb. Daarenboven beweert ze ook de waarheid niet in pacht te hebben. Lekker down to earth. Ik ben echt dol op dit boek en voor mij is dit boek een definitely to read!

_MG_9429

Dit boek is een echte aanrader en ik ga deze binnenkort nog vaak kado geven aan vriend(inn)en. Moest je deze zelf willen aankopen, kun je bijvoorbeeld terecht bij de WPG. Daar betaal je 20 euro voor het boek.

Hebben jullie andere boeken van bloggers die jullie aanraden?

Advertenties

2 thoughts on “When will I be on top? Tips en tricks van Anna”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s