Shape and style – Rimmel Professional Wenkbrauwpotlood in 001 Dark Brown

Hoi hoi,

DSCF8080

Voor jullie heb ik een wenkbrauwpotlood uitgeprobeerd, hoewel ik iets meer voorkeur geef aan een poeder. Ik heb de kleur 001 dark brown. Dat is een beetje donker voor mij, maar het gaat wel. Dit potlood is van Rimmel.

DSCF8081

Het potlood zit in een zwarte huls met een bruin dopje. Daardoor kun je in je stash makkelijk zien welke kleur je te pakken hebt. Wat ik handig vind is dat er op het dopje ook een zwarte borstel zit. Hierdoor kun je na het inkleuren je wenkbrauwen mooi in model brengen. Ik gebruik dit potlood graag als ik in tijdsnood zit.

_MG_9140

Hier heb ik het potlood gebruikt. Sorry dat mijn wenkbrauwen niet perfect ge-epileerd zijn. Dat was ik vergeten te doen voor het trekken van de foto’s. Ik gebruik dit potlood om eerst streepjes te zetten in mijn wenkbrauw. Jammer genoeg is het potlood niet scherp genoeg om erg precies te werken, maar het werkt wel. Daarna kam ik met het borsteltje mijn wenkbrauwen mooi in model. De kleur blijft de hele dag mooi zitten, maar af en toe zijn mijn wenkbrauwen wat weerspannig. Dan moet er wel een gel aan te pas komen.

Al bij al ben ik erg tevreden over dit potlood. Ik gebruik het graag, maar ik zou hem de volgende keer waarschijnlijk wel in een lichtere kleur (002 Hazel) aankopen. Dit wenkbrauwpotlood is van Rimmel en Rimmel is te koop bij het Kruidvat. Voor dit potlood betaal je 6.49 euro.

Gebruiken jullie liever een potlood of een poeder?

Advertenties

8 gedachten over “Shape and style – Rimmel Professional Wenkbrauwpotlood in 001 Dark Brown”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s