My mom is the best – Lush Mother Superior

Hoi hoi,

_MG_7958

 

Hoewel ik momenteel genoeg badproducten heb, kon ik het niet laten iets uit de moederdag collectie aan te kopen. Gelukkig kon ik het toch been één aankoopje houden. Mijn keuze viel op de Mother Superior Bubble bar.

_MG_7964

Ik vind dat de bubble bar er superschattig uitziet. Het is een klein meisje in een handdoek. Ik vond alleen dat ze er wat happier had mogen uitzien. Nu is het eerder een verwonderd gezichtje.  Ik vind de combinatie van het lichtblauwe en het witte superschattig, hoewel het mij wel wat doet denken aan Moeder Theresa.

_MG_7967

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Wijnsteenzuur (Tartaric acid),Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Maïszetmeel, Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Parfum (Perfume), Citroenolie, Siciliaanse, Mimosa absolue (Acacia farnesiana), Oranjebloesem absolue (Citrus aurantium amara), Jasmijn absolue (Jasminum grandiflorum), Titanium dioxide, *Citral (*Citral), *Limonene (*Limonene), Lilial (Lilial), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 77492 (Colour 77492), Kleurstof 77491 (Colour 77491),Kleurstof 77499 (Colour 77499), Fluor Flogopiet, synthetisch, Tin-oxide (Tin Oxide)

Net als in veel badproducten zit er natrium bicarbonaat in de bubblebar. Deze zorgt ervoor dat het product wat gaat schuimen. Daarnaast zie ik veel extracten in de bubble bar. Deze zorgen dat de geur heerlijk is, maar kunnen ook licht verzorgend werken. Uiteindelijk kunnen we niet zonder kleurstoffen om deze leuke look te krijgen, maar gelukkig staan deze nagenoeg op het einde van de lijst.

_MG_7971

Mother Superior ruikt heerlijk naar kersenbloesem. Ik heb een stukje (1/4) in mijn bad opgelost. De geur was vrij sterk, waardoor ik volledig tot rust kwam in het bad. Ik hou normaal niet van de chemische geur van kersen, maar deze voelt helemaal niet chemisch aan. Ik vind de geur erg heerlijk en ontspannend. Voor mij is dit een echte aanrader.

Deze bubble bar is van Lush en kost 5.75 euro.  Dit wil zeggen dat elk bad ongeveer 1.45 euro kost. Dat is niet heel erg duur, niet? Ik ga deze volgend jaar opnieuw kopen.

Wat is jullie favoriete Lush product?

Advertenties

4 gedachten over “My mom is the best – Lush Mother Superior”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s