Snelle Gellak thuis die echt werk? Schattige Le mini macaron gellak setjes

Hoi hoi,

IMG_0528

Door mijn vrienden heb ik Kickstarter leren kennen. Sinds een jaar houd ik deze site zelf ook in de gaten. Groot was mijn verrassing en enthousiasme toen ik het Le Mini Macaron project ontdekte op Kickstarter.

Sinds een jaar of vijf zijn thuis gellak setjes enorm populair geworden. Deze gellakjes zijn beroemd voor hun glans, houdbaarheid en chip vrije resultaten.

Le Mini Macaron was ontwikkeld voor meiden die ervan houden om hun nagels zelf te doen en dit op een manier die makkelijk en snel is. Deze manicure kit is geïnspireerd door de Franse macaron.

Le mini macaron lamp Collage

Het eerste wat mijn enthousiasme opwekte, was het lampje van de gelset. Het is ongelooflijk schattig en zoals beloofd, lijkt het volledig op een lekkere frambozen macaron. Daarenboven kun je de top omdraaien, waardoor je ook je tenen kunt voorzien van een laagje gellak.

IMG_0542

In de startsersset zit en lakje, een kabeltje, een Amerikaanse plug, een vijl, een stick om je nagelriemen weg te duwen en natuurlijk het lampje. De Amerikaanse plug is geen probleem, want ik gebruik gewoon de lader van mijn GSM of tablet (Het lampje werkt met een mini usb adapter).

Le mini macaron extra colors Collage

Zelf kreeg ik vier lakjes in mijn bestelling. Natuurlijk het lakje in de starterset zat en nog 3 andere kleurtjes.

Je brengt de lakjes als volgt aan.

  1. Je maakt je nagels olievrij en maakt ze wat ruwer met de vijl.
  2. Duw je nagelriemen terug
  3. Voorzie elke nagel van een lakje gellak
  4. Droog deze vinger per vinger in het lampje voor 30 seconden.
  5. Doe hetzelfde met een tweede laagje

Nadien kan ik genieten van een mooi glanzende lak die een week onberispelijk op mijn vingers blijft.

LeMiniMacaronSwatches Collage

Ik heb zelf twee opvallende kleurtjes en twee minder opvallende kleurtjes. Wel heb ik gemerkt dat de kwaliteit van de lakjes onderling nogal kan verschillen. Mijn favoriet is zelf de Strawberry Pink lak en daarvan is de kwaliteit ongelooflijk goed, net als de Cherry Red kleur. Er is echter een lakje die mij echt tegenvalt en dat is het Caramel kleurtje. Deze trekt na het aanbrengen in bubbeltjes en blijft bij mij voor geen meter zitten. Misschien heb ik hier gewoon een slechte te pakken, want de rest werkt allemaal perfect. Zo goed zelfs, dat ik er dol op ben. Deze werken veel beter bij mij dan Sensationail. Ik ben er dol op en heb al nieuwe setjes aangekocht. Ik hoop dat ik binnenkort ook nieuwe kleurtjes kan aanschaffen.

Ik heb deze set vergaard door het project te backen op Kickstarter. Het backen was echter succesvol en ondertussen is er een webshop beschikbaar om deze setjes en lakjes te kopen. Dankzij Romina en mij leveren ze alvast aan België en de verzending is gratis als je voor 100 dollar aankoopt. De startersets kosten 35 dollar of ongeveer 31.50 euro per stuk, terwijl je per extra kleurtje 15 dollar of 13.50 euro betaalt. Dat is goedkoper dan de meeste andere gellakjes voor thuis. Het is echter ook de bedoeling om een retailer te vinden in België. In het najaar willen ze deze setjes en lakjes ook in België op de markt brengen.

Hebben jullie eerder al gehoord van Le Mini Macaron Gellak?

Advertenties

8 thoughts on “Snelle Gellak thuis die echt werk? Schattige Le mini macaron gellak setjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s