Care For Yourself, Care for another – Unilever Care Days

Hoi hoi,

Dinsdag 9 juni werd ik door Listen Up uitgenodigd voor een Unilever event. Hier werden de nieuwe en aangepaste producten voor Unilever gepresenteerd. Ik vond het superleuk om erbij te zijn en ik kon jullie enkele sfeerbeelden natuurlijk niet onthouden.

Eerst en vooral was ik erg tevreden over mijn make-up, dus alvast een fotootje van de make-up:

_MG_1011

Sfeerbeelden

Het event werd op een erg mooie locatie gehouden. Omdat de zon scheen, ziet alles er nog eens een stuk mooier.

IMG_1022IMG_1127IMG_1140IMG_1139IMG_1057

Presentatie Sunlight en Trends SS 2016

Tijdens het event konden we op een presentatie kennis maken met Tatiana Silva. Zij heeft de handen in elkaar geslagen met Sunlight en is de ambassadeur van het WASH programma. Daar vertel ik later iets meer over, maar ik vind het alvast een prachtig initiatief.

Daarna kwam Hilde Francq ons iets meer vertellen over de komende trends voor SS2016. Het was heel interessant om te horen en mark my words: de sporty style wordt erg belangrijk.

_MG_1076 _MG_1078 _MG_1082_MG_1080_MG_1081

Axe

Bij Axe was het grote nieuws dat hun stijl subtieler wordt. Axe Black is hiervan de voorbode. Daarenboven organiseert Axe een reeks van Black Stage concerten. Deze vinden plaats in 4 verschillende steden. Daar kun je enkel heen met een uitnodiging, want het is met een gastenlijst. Wat moet je een exclusief gevoel hebben als je daarheen kunt. Daarenboven zijn ze een samenwerking aangegaan met Zalando. Daar is nu een Shop in Shop beschikbaar, waar je Axe kledij kunt kopen.

IMG_1142 IMG_1034 IMG_1024 IMG_1026 IMG_1030 IMG_1028

Vaseline

Natuurlijk kon vaseline niet ontbreken. Dit merk bestaat al langer dan 150 jaar. Vroeger, tijdens de eerste wereldoorlog, namen de soldaten deze al mee naar het slagveld. Deze hielp de soldaten bij het genezen van brandworden. Wat ze toen nog niet wisten, is dat Vaseline de bacteriën uit de wonde hield.

IMG_1133 IMG_1066 IMG_1131

Dove

Dove streeft al jaren naar een niet irriterende douche-ervaring voor de huid. Eén van de klachten van de consumenten was echter dat de douchegels weinig tot niet schuimden. Daar hebben ze nu een oplossing voor gevonden: Nutrium Moisture. Hierdoor hoeven we niet meer te kiezen tussen een milde reiniger en schuim.

IMG_1041IMG_1046IMG_1051IMG_1129 IMG_1048IMG_1061IMG_1035

Compressed Deo

Unilever voerde zes jaar onderzoek om een deospray te ontwikkelen die beter is voor het milieu. Na zes jaar ontwikkelden ze de compressed deo’s. De deo’s zijn dus volledig veranderd, maar voor ons is er nagenoeg niets veranderd. Het formaat van de deo is anders, het is beter voor het milieu, maar we kunnen er wel even lang mee doen. Doordat de verpakking kleiner is, hebben ze minder aluminium nodig om het product te vervangen, maar ze hebben ook de hoeveelheid drijfgas in het product gehalveerd. Daarenboven is de CO2 uitstoot met 20% verminderd. In deze flacons zit 75 ml, dus ze kunnen zelfs mee het vliegtuig op. Uiteindelijk zal Unilever waarschijnlijk volledig overgaan op deze compressed varianten. Ik ben er alvast erg benieuwd naar en ga er binnenkort wat voor je testen.

IMG_1119IMG_1118IMG_1122 _MG_1098 _MG_1103

Zwitsal

Zwitsal is en merk die we allemaal wel kennen. De geur van dit product is herkenbaar voor iedereen. Deze is nu ook in een eau de toilette gegoten. Ik vind dit een superleuk idee en zou deze met veel plezier in mijn stash hebben. Het is een eenvoudige, subtiele en nostalgische geur.

IMG_1125 _MG_1086 _MG_1084 _MG_1089 IMG_1067

Signal

Signal lanceert dit jaar White Now men. Uit onderzoek is gebleken dat mannen meestal gelere tanden hebben dan vrouwen. Dit is omdat zij vaker koffie drinken en roken. Hierdoor voelen veel mannen zich ongemakkelijk en het is algemeen geweten dat vrouwen veel belang hechten aan tandhygiëne. Daarom heeft Signal nieuwe tandpasta’s voor de man ontwikkeld. Ik heb deze alvast getest voor jullie en heb deze keer ook het vriendje ingeschakeld :).

IMG_1072 IMG_1073

Sunlight

Tot slot wil ik ook iets meer vertellen over het leukste nieuwtje die ik ontdekt heb op de Caredays. Iedereen kent Sunlight wel. Zelf ben ik er mee opgegroeid, mij moeder gebruikte vroeger niets anders. Dit merk bestaat dit jaar 130 jaar en daarom hebben ze de handen in elkaar geslagen met Unicef. Sunlight werd vroeger ontwikkeld door William Lever. Hij wou een goede huishoudzeep maken, die aantrekkelijk was voor het grote publiek, waardoor de hygiëne van de mensen zou verbeteren. Hierdoor wou hij de gezondheid van het volk vooruit helpen. Dit heeft gewerkt en nu heeft Sunlight samen met Unicef het Wash programma ontwikkeld. Ze willen dezelfde ontketenen in ontwikkelingslanden. Daarom willen ze hen de kennis geven, door hun dingen begeleid te laten ontdekken. Ze willen aanleren wat het belang is van zuiver drinkwater, sanitaire voorzieningen en hygiëne.

Daarom zijn momenteel twee limited edition douchegels (Classic en Kersenbloesem-Braambes) beschikbaar. Deze kosten 3,49 euro per stuk en hiervan wordt 1 euro gestort aan Unicef.

IMG_1074

Zijn jullie ook zo enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen van Unilever?

Advertenties

7 gedachten over “Care For Yourself, Care for another – Unilever Care Days”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s