Botox, nee in geen geval! Maar Novexpert heeft een mogelijke oplossing: Novexpert Booster Serum met Hyaluronzuur

Hoi hoi,

DSCF8032

Tijdens de persdagen, weten jullie al, maakte ik kennis met Novexpert. Ik testte reeds hun beautykit uit, maar ik mocht ook hun sterproduct uitproberen, namelijk het Booster Serum met Hyaluronic Acid. Ik was hier erg benieuwd naar, want ik kon al even kort het product proberen op de persdagen. Het is echter geen goedkoop product, dus ik wou deze erg uitgebreid voor jullie gaan testen!

DSCF8031 DSCF8036

Dit serum is geschikt voor iedereen van 25 jaar. Het serum heeft een dubbel effect:

  • Opvullend effect: anti-rimpelverzorging
  • Vochtinbrengend/gladmakend effect: maakt de vermoeide huid strakker

Wat mijn verwonderde is de hoeveelheid hyaluronzuur. In dit kleine flesje zit de hoeveelheid hyaluronzuur die je vind in 20 injecties! Dit is de hoogste concentratie ter wereld. Daarom vroeg ik mij af waarom dit serum nooit eerder ontwikkeld werd. Het idee kwam er omdat een arts er bij het toedien van injecties over nadacht. Waarom zou hij geen kleine hoeveelheid van het product voor en na het toedienen van de injectie aanbrengen. Na twee jaar testen was dit serum het resultaat.

DSCF8037

In dit product zit ook aloe vera. Dit heeft een kalmerend effect op de huid. Daarenboven zijn alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Wel vind ik het jammer om te zien dat er parfum in het product zit. Dat was in mijn ogen niet echt nodig.

DSCF8034DSCF8039

Omdat ik nog niet zo veel nood heb aan een uitgebreide anti-rimpel verzorging, gebruik ik dit serum enkel ’s avonds. Als je wat ouder bent en meer verzorging nodig hebt, kun je dit serum ook ’s morgens gaan gebruiken. Sinds ik dit product gebruik, voelt de huid rond mijn keel wat strakker aan. Ik heb minder last van een onderkin en mijn huid ziet er helderder uit. Jammer genoeg lijkt dit serum mijn fronsrimpels niet helemaal aan te kunnen. Ze zijn wel al een stuk verminderd. Misschien verdwijnen ze uiteindelijk wel als ik dit product blijf gebruik. Het serum zelf is een dikkige olieachtige vloeistof. Ik gebruik ’s avonds een halve tubetje (van de knijptube). Deze breng ik aan vooraleer ik mijn nachtcrème aanbreng.

Ik ben eigenlijk wel erg tevreden over dit serum. Mijn lijntjes zijn toch verminderd na een grote maand en mijn huid ziet er helderder en strakker uit. Jammer genoeg is Novexpert niet goedkoop. Het serum zit in een flesje van 30 ml en kost 64.95 euro. Nu ja, ik vind dat je niet kunt besparen op huidverzorging, maar ik ga deze zeker niet altijd gebruiken. Ik ga deze afwisselen met andere huidverzorgingsproducten. Dit is voor mij een luxe, maar goede aanvulling op mijn gezichtsverzorging.

Hebben jullie eerder al gehoord van dit booster serum?

Advertenties

2 gedachten over “Botox, nee in geen geval! Maar Novexpert heeft een mogelijke oplossing: Novexpert Booster Serum met Hyaluronzuur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s