Color Your Life – By Terry Terrybly Growth Booster Mascara in 04 Purple Success

Hoi hoi,DSCF7892

Op de persdagen van ICI Paris XL maakte ik kennis met het merk By Terry. Daar heb ik reeds twee producten van gereviewed. Vandaag heb ik er nog eentje voor jullie. Het is een gekleurde mascara met een ingewerkt groeiserum. Ik was hier erg benieuwd naar en testte deze graag voor jullie uit.DSCF7894

Waar ik erg blij van word, is de hoeveelheid wax in het product. Dat is lekker voedend voor de haartjes van je wimpers. Jammer genoeg zie ik ook wel parabenen in het product zitten. De mascara komt in een huls van 8 ml en is een jaar houdbaar. Ik vind het leuk dat deze mascara niet de typische zwarte of paarse kleur is.

DSCF7899

Deze paarse kleur is niet felpaars, maar eerder een donkerpaarse kleur, wat een subtieler effect geeft op de wimpers. Deze kreeg de leuke naam Purple Succes.

DSCF7901

Ik vind dat de mascarahuls er prachtig en elegant uitziet. By Terry is op subtiele wijze op de zilveren huls gegraveerd. Daarnaast is de soort mascara duidelijk op de huls gedrukt. Onderaan hangt een sticker met de kleur, zodanig dat ik deze makkelijk uit mijn stash kan vissen. De top heeft ook het merk er mooi in gegraveerd. Ik ben echt verliefd op deze huls.

DSCF7904

De borstel is een mooie haartjesborstel. Hierdoor kan ik normaal elk haartje van mijn wimper omhullen. Ik ben zelf altijd erg tevreden over dit soort borsteltjes. Bij deze is dit ook zeker het geval.

IMG_1234 IMG_1236

Door deze mascara worden mijn wimpertjes mooi gesepareerd en krijgen ze wat lengte. Ik kan niet zeggen dat ze door het groeiserum echt langer geworden zijn, maar ik hou jullie hiervan in ieder geval op de hoogte. Ik kan nu eenmaal niet elke dag een paarse kleur op mijn wimpers dragen (bijvoorbeeld als ik ga werken). Ik vind het een mooie opvallende kleur, maar toch subtiel genoeg om dagdagelijks te kunnen dragen. Verder blijft ze de hele dag mooi zitten. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over en ga ze blijven gebruiken.

Jammer genoeg hangt er wel een tamelijk hoog prijskaartje aan. Deze mascara is te koop bij ICI Paris XL en voor deze mascara betaal je 36 euro. Nu zijn er gelukkig vaak kortingsacties bij ICI Paris XL. Ik ben erg blij dat deze in mijn collectie zit.

Dragen jullie vaak gekleurde mascara?

Advertenties

8 thoughts on “Color Your Life – By Terry Terrybly Growth Booster Mascara in 04 Purple Success”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s