Dance the night away – The bodyshop nagellak in Smokey Rose

Hoi hoi,

_MG_7236

Dit lijkt misschien niet echt een lakje voor de zomer, maar ik draag deze nagellak graag naar feestjes. Laatst was ik weer eens lakjes aan het uitzoeken bij de Bodyshop en mijn oog viel op deze zwarte nagellak. Deze draagt de gelijknamige naam als één van hun geuren: Smokey Rose.

_MG_7241

De flesjes van de nagellak zien er het hetzelfde uit als al hun lakjes. De zilveren dop met de sticker van het merk en een doorzichtige flacon. Zelf vind ik het wel mooi ogen, maar ik had liever een iets langwerpiger flesje gehad denk ik. In elk flesje zit 6,8 ml en deze lakjes zijn anderhalfjaar houdbaar.

IMG_1278

Hier draag ik voor het mooie twee laagjes, maar de nagellak is al dekkend in één laagje. Daarnaast droogt de nagellak erg snel en kan ik na tien minuutjes al weer verder met mijn werk. Ze blijft goed zitten en ik heb mijn eerste chips na slechts 4 dagen. Ik ben ongelooflijk tevreden over dit lakje.

Dit lakje is te vinden bij de Bodyshop. Elk lakje kost er 6 euro, maar er zijn vaak promoties te vinden. Ik zou eens de kleurtjes gaan checken, misschien zit er wel iets voor jullie bij.

Hebben jullie al ervaring met deze nagellakjes?

Advertenties

2 gedachten over “Dance the night away – The bodyshop nagellak in Smokey Rose”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s