Feed your skin – Yves Rocher Amandel Voedende Moisturizer

Hoi hoi,

DSCF7800

Tijdens een van mijn laatste bezoekjes aan Yves Rocher ontving ik deze bodymilk met Amandel als een kadootje. Deze bodymelk is geschikt voor de droge tot zeer droge huid en zou intensief moeten hydrateren. Zelf heb ik niet echt last van een erg droge huid, maar ik wou deze bodymelk toch voor jullie uitproberen.

DSCF7804

Ik heb een flacon van 30 ml. De full-size bevat 200ml en deze is een jaar houdbaar. Het product bestaat voornamelijk uit water, maar er zit ook een grote hoeveelheid glycerine in. Deze heeft een vochtinbrengend effect op de huid. Wel zie ik ook siliconen in dit product, dus degenen die dit product liever mijden, moeten dit product links laten liggen. Daarenboven zitten er ook parabenen in het product.

DSCF7810

De bodymilk is erg lopend. Wanneer ik deze uitwrijf op de huid, trekt deze daardoor erg snel in. Jammer genoeg ben ik niet zo dol op de geur. Ik had een sterkere amandelgeur verwacht, maar dat is niet zo. Er is iets die mij er niet zo in aantrekt. Zelf ga ik deze waarschijnlijk niet meer opnieuw kopen, maar dat is voornamelijk door de geur. Als ik mijn huid verzorg, wil ik ook genieten van een heerlijke en ontspannende geur en dat mis ik bij deze. Qua hydraterend effect doet hij voor mij wel wat hij moet doen, maar ergens betwijfel ik of ze voedend genoeg zal zijn voor de zeer droge huid.

Deze bodymelk is te vinden bij Yves Rocher. Gelukkig kost deze maar 9.50 euro. Bij Yves Rocher kun je ook vaak genieten van kortingsacties, dus zo duur hoeft deze helemaal niet te zijn.

Hebben jullie dat soms, dat je een andere geur krijgt, dan je verwacht?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s