Ik verlang naar het blauwe van de diepe zee – Zeeman Turquoisa Eau De Toilette

Hoi hoi,

_MG_8790

Jullie weten al dat ik drie schattige eau de toilettes meebracht van de Zeeman. Vandaag wil ik jullie er nog eentje tonen. Deze keer maak ik een review uit de Turquesa geur.

_MG_8794_MG_8801

Ook deze eau de toilette zit in een flesje van 30 ml en deze is 3 jaar houdbaar.  Waar ik erg blij door wordt is de superkorte ingrediëntenlijst. Je ziet hier enkel citrusgeuren, waardoor ik een erg frisse geur verwacht. Het doosje van deze geur is perfect afgewerkt. Hoe schattig is het roze strikje op de zijde van het doosje. Ik ben echt dol op deze schattige doosjes.

_MG_8805_MG_8809

Zoals jullie wel weten, ben ik minder blij met het flesje. De bol vind ik nogal lomp aanvoelen. Het flesje voelt erg stevig aan en ik denk dat het een val wel kan overleven. Ik ga het echter niet uitproberen. Moest het mis gaan, heb ik geen zin om glas op te ruimen. Het logotje is erg schattig en ik vind het super dat deze op het flesje gedrukt is. Hierdoor oogt het een stuk minder goedkoop, dan dat het er via een sticker opgeplakt zou zijn.

_MG_8812

Als deze geur opspuit is ze fris maar er zit ook iets kruidig in. De geur ruikt wel lekker, maar het is niet mijn meest favoriete geur. Ik had hem liever nog iets frisser gehad. Hoewel de geur erg goedkoop is, had ik weinig verwacht van de houdbaarheid. Uiteindelijk houdt deze het toch wel een drietal uurtjes vol. Daarom draag ik deze flacon gewoon met mij mee en spuit ik af en toe bij. Voor deze prijs kan je er niets mis mee doen.

Deze geur is te vinden bij de Zeeman. Voor elk van deze geuren betaal je 1.79 euro.  Moest je geïnteresseerd zijn, zou ik er toch eens eentje gaan testen, maar ik zou waarschijnlijk voor de bikini geur gaan als ik moest kiezen.

Hebben jullie deze geurtjes al gespot bij de Zeeman?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s