Once upon a time bracht ik een bezoek aan de Zeeman (One Time Eau de Toilette)

Hoi hoi,

_MG_8837

Laatst stapte ik nog eens binnen in de Zeeman in mijn beurt. Ik doe dat niet zo vaak, maar vaak ontdek ik toch enkele pareltjes. Deze keer was dat zeker het geval, want mijn oog viel op enkele schattige verpakkingen van Eau de Toilettes. Ze hadden drie verschillende geuren en ik besloot ze alle drie mee te nemen. Voor de prijs moest ik het zeker niet laten. Vandaag wil ik jullie de geur One Time voorstellen. Deze komt in een leuk mint-roze doosje. Ik vond het er supervrolijk en lente-achtig uitzien.

_MG_8842

Ik heb een flesje van 30ml en voor zover ik kon zien was dat ook het enige formaat die beschikbaar was. Wat mij verwonderde is dat dat er maar 45% alcohol in zit. Daardoor zijn de geurelementen sterker aanwezig in deze vloeistof. Verder zie ik coumarin en Geraniol. Dit zijn delen van de geur. De geraniol zorgt voor een rozengeur. Zoals jullie weten, ruik ik dat niet graag, maar in deze geur lijkt dit mee te vallen. Coumarine daarentegen ruikt naar iets hooiachtig. Hierdoor krijg je een warme en bloemige geur voor je geld.

_MG_8846

En dit is de flacon. Ik moet eerlijk toegeven dat dit niet mijn favoriete flacon is. Het doet wat kinderlijk en goedkoop aan. Mijn probleem zit hierbij niet bij het flesje, maar bij de dop. Ik denk dat een strakkere dop mooier geweest was.

_MG_8839

Omdat het een goedkope geur is, kun je er natuurlijk geen erg hoogstaande geur bij verwachten. Ik vind het wel een lekker geurtje, maar het lijkt een fusion geurtje te zijn. ER zijn geen meerdere noten waar te nemen, vind ik. Wel blijft de geur een 4-tal uurtjes goed zitten. Daarna zou ik toch even bijspuiten. Deze geur is echter zo goedkoop, dat ik dat niet als een minpunt kan noemen.

Deze eau de toile heet One Time. Ik vond dit geurtje bij de Zeeman. Voor deze geur betaalde ik slechts 1.79 euro. Kunnen jullie dat geloven, zo goedkoop? Deze gooi ik gemakkelijk in mijn tas, want het is niet erg als de fles beschadigt raakt. Voor mij is dit een reisaanrader. Na je trip kun j deze gewoon achterlaten.

Hadden jullie deze geuren al gezien bij de Zeeman?

Advertenties

11 gedachten over “Once upon a time bracht ik een bezoek aan de Zeeman (One Time Eau de Toilette)”

  1. Wauw, dit is echt een megagoedkoop geurtje zeg, bizar! Wel fijn dat ‘ie toch nog best wel lekker is. Stiekem v=wordt ik wel een beetje benieuwd nu 🙂 Leuke review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s