Geurwaarnemingen veranderen – Chloé Roses de Chloé

Hoi hoi,IMG_0099

Laatst was ik bij ICI Paris XL en daar was net een Chloé event aan de gang. Daar kon ik kennis maken met alle geuren van Chloé. Normaal ben ik helemaal niet dol op de geur van rozen, maar Roses De Chloé beviel mij wel. Misschien is mijn geurzin veranderd, maar ik besloot deze mee te nemen.

IMG_0107IMG_0108

Net zoals de meeste geuren is deze ook wat langer houdbaar. Je kunt van deze eau de toilette drie jaar genieten. Roses de Chloé is tederheid in een geur. De noten zijn als volgt opgebouwd:

Topnoten: Bergamot, Terragon en Lytchee

Basisnoten: Damascus roos, Magnolia en Ceder

Hartnoten: Witte musk en Amber

IMG_0115

De flacon vind ik alvast prachtig. Ik ging voor de 30 ml versie, maar er is ook nog een versie van 50 ml  beschikbaar. De fles is heel subtiel en het zilveren accent, met het merkje aan de bovenzijde erg mooi. De dop zetje op een ovalen kopje, waardoor de dop niet kan ronddraaien en de fles er altijd mooi uitziet. Het roze lintje is een leuk accent aan de flacon.

IMG_0110

Deze geur draag ik erg graag op het werk. Het aroma is subtiel, maar toch goed waarneembaar. Door het amber en witte musk is de geur wat warmer, maar de rozen maken weer wat frisser. Ik ben verliefd geworden op deze geur. Daarenboven blijft de geur ook superlang hangen. Ik spuit deze ’s morgens op en ’s avonds kan ik deze nog steeds waarnemen. Ik denk dat ik geen enkel geurtje heb dat zo lang blijft hangen.

Ik kocht deze geur bij ICI Paris XL. Jammer genoeg is deze geur niet goedkoop, maar omdat hij zo lang blijft hangen, vind ik het hem wel waard. Voor 30 ml betaal je 53,70 euro en voor 50 ml 78,25 euro.

ICI Paris XL heeft een goede webshop, waar je makkelijk een bestelling kunt doen. Zelf maakte ik laatst zelf kennis met een interessante site. Zelf ga ik nooit online shoppen zonder op zoek te gaan naar een kortingscode. Meestal zijn de gevonden sites echter van Nederlandse origine en dat is meestal niet zo handig. Ik maakte echter ook kennis met een Belgische Site: Snip Snip. Hier kun je ook verschillende leuke kortingscodes vinden. Misschien kun je hier een interessante korting bij een sprokkelen moest je deze geur willen kopen.

Hebben jullie al ervaring met Chloé geuren?

Advertenties

2 gedachten over “Geurwaarnemingen veranderen – Chloé Roses de Chloé”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s