Is een Primark minuut gelijk aan mijn minuten? PS 60 Seconds Quick Dry Nail Polish in Coral

Hoi hoi,IMG_1290

Bij de Primark viel mij oog op een aantal kleine mini-flesje nagellak. Mijn mond viel open toen ik zag dat deze quick dry nagellakjes waren. Deze moesten binnen de 60 seconden droog zijn. Ik moest dit uitproberen. Nagellak die binnen de minuut droog is! Super!

IMG_1293

Ik koos voor een schattig koraalroze lakje. In het flesje zit er 6 ml. Dat is niet heel groot, maar daardoor kon ik het wel makkelijk uitproberen voor jullie en als deze inderdaad zo sneldrogend is, kun je deze meenemen op reis. Op reis heb ik liever niet de rompslomp om lang te wachten vooraleer mijn nagellak volledig droog is.

IMG_1287

IMG_1300

Ik heb de droogtijd dan ook exact getimed. Na 60 seconden was de nagellak aanraakdroog. Je kunt er dan wel nog geen huishoudelijk werk mee doen, maar je moet wel minder lang wachten. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door deze droogtijd. De nagellak zelf is een mooi roze kleurtje. Ik vind het een supervrolijke kleur voor de zomer. Hoewel de droogtijd erg snel is, moet je er wel even een topcoat over doen, anders blijft ze niet lang zitten. Zonder topcoat verschenen na twee dagen de eerste chips op mijn nagels. Dat vind ik echter niet erg, omdat ze effectief erg snel droog.

Dit sneldrogende lakje is te koop bij Primark. Hou je vast, Primark is goedkoop, maar dit lakje is wel erg goedkoop. Voor dit kleurtje  betaalde ik slechts 1 euro.

Hebben jullie al ervaring met de sneldrogende lakjes van de Primark?

Advertenties

6 thoughts on “Is een Primark minuut gelijk aan mijn minuten? PS 60 Seconds Quick Dry Nail Polish in Coral”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s