Ik drink bijna nooit, maar een kleine cocktail kan ik af en toe smaken – Cointreau Fizz Set

Hoi hoi,

_MG_9835

 

Tijdens de boeklancering van Anna Nooshin – On Top maakte ik kennis met Cointreau Fizz. Ik kreeg ook een setje mee naar huis om deze drankjes goed te testen voor jullie. Ik drink zelf nagenoeg nooit alcohol. Ik denk dat één keer in de maand al veel is, en ik wil jullie ook niet aanmoedigen om cocktails te gaan drinken. Eén cocktail op zijn tijd is niet erg, maar houd het bij één per keer en één per maand!

_MG_9836

 

In de set zat een kleine fles Cointreau, maar ook 4 glazen. Daarnaast zaten er ook receptjes bij, waardoor je verschillende smaken kon proberen en een meetbekertje/jigger. In de doos vond ik uiteindelijk ook twee limoenen. Zelf kocht ik ook nog spuitwater en cranberry sap uit om deze drankjes voor jullie uit te proberen.

_MG_9839

 

Op de zijkant van de doos staat het meest eenvoudige recept om een Cointreau Fizz te maken. Ik heb een kleine variatie op dit recept gemaakt. Ik begon met een klein beetje Cointreau in mijn glas te gieten. Dit mengde ik met het sap van een halve Limoen en een half glas spuitwater. Hierna voegde ik ook nog een half glas cranberry sap in. Hierdoor krijg je een lekker fris en bruisend drankje.

_MG_9848

 

Deze sets gaan deze zomer volgens mij te koop zijn in de winkel. Ik heb geen idee hoeveel ze gaan kosten, maar mij lijken ze wel leuk voor bij een BBQ. Maar zoals ik al zei,  drink verstandig!

Gaan jullie een Cointrea Fizz uitproberen?

Advertenties

3 gedachten over “Ik drink bijna nooit, maar een kleine cocktail kan ik af en toe smaken – Cointreau Fizz Set”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s