Perfect voor het strand – Primark Plaknagels in een felroze kleur

Hoi hoi,IMG_1304

Bij Primark zag ik leuke felroze plaknagels liggen. Ze kosten maar 1,50 euro per doosje. Dat is helemaal niet duur, dus onder het mom van ik moet ze toch testen, besloot ik ze mee te nemen. In het doosje zitten 24 plaknagels en klein flesje nagellijm.

IMG_1309

Er staat een houdbaarheidsdatum op de verpakking, wat mij wel verwonderde. Ik vermoed dat ze dit gedaan hebben, omdat de lijm eenmaal geopend,  beperkt houdbaar (3maanden) is. Ik vind het erg handig dat er lijm bij zit, moest ik deze open krijgen. Ik kreeg de lijm echter niet open en kon ze dus ook niet uittesten voor jullie. Zonde! Gelukkig had ik nog een flesje van een andere set kunstnagels liggen en heb ik deze gebruikt.

IMG_1817IMG_1818

Wat ik vaak heb bij plaknagels is dat ze veel en veel te lang zijn. Bij deze viel dit echter erg goed mee. Hierboven zie je vooraleer ik ze bijgeknipt zou hebben. Uiteindelijk heb ik dit ook niet gedaan, want ze waren niet storend lang. De kleur van deze nagels vind ik super. Ze zijn heerlijk opvallend en staan heel mooi bij mijn bleke huid. Er is echter een iets raars met de nagels. Als je naar de onderzijde kijkt naar het stukje dat over je nagel heen komt, zie je kleine kapjes. Volgens mij is dit omdat ze voor het verpakking van  een groot raam afgekraakt worden. Nu ja, eigenlijk is dit helemaal niet storend en valt dit niet erg op. Dus dat kun je geen minpunt noemen. Vaak wordt gezegd dat je plaknagels een week kunt dragen, maar bij mij klopt dit toch niet hoor. Na 1 dag ligt bij mij meestal de eerste nagel eraf, maar die kun je er natuurlijk terug opplakken. Een voordeel opdat je op die manier snel je manicure kunt bijwerken. Met een nagellakje kost dit meestal iets meer werk. En het feit dat ze er zo snel eraf gaan, tja, ik gebruik mijn handen dan ook intensief en op mijn handen blijft niet vaak iets lang goed.

Deze plaknagels kun je vinden bij Primark. Ze hebben er heel veel speciale en leuke setje, maar ik koos voor een egale felle kleur. Voor elk setje betaal je slechts 1.5 euro, maar je moet er wel een flesje nagellijm bijkopen vind ik. Maar misschien ben ik de enige die zo onhandig is 🙂 wat natuurlijk ook kan.

Gebruiken jullie vaak plaknagels?

Advertenties

6 gedachten over “Perfect voor het strand – Primark Plaknagels in een felroze kleur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s