Sunglow – Primark Sunkissed Shimmer Dust Brush

Hoi hoi,IMG_1802

Wist je dat Primark een Shimmer Dust Brush verkoopt? Dat is een poeder en kwast ineen. Zelf heb ik geen ervaring met dit soort poeders, dus ik probeerde deze met veel plezier voor jullie uit De onderkant van de stift bevat een container. In deze container zit een goudbruin glitterpoeder, terwijl de kop een kwast bevat.

IMG_1806

Aan de achterzijde van de stift zit een knopje. Als je deze indrukt, kun je hiermee de kwast ‘laden’. Ik heb hier echter nog maar een keer opgedrukt, want het poeder komt er al vanzelf uit. Verder zit er ook een plastiekje rond de kwast die je makkelijk op en neer kunt schuiven. Hierdoor kun je er makkelijk het dopje op bevestigen.

IMG_1809

Omwille van de verpakkingskleur vind ik het geheel nogal goedkoop ogen, maar het systeem zit wel goed in elkaar. De kwast is wel eerder erg buigbaar met prikkende haren en het heeft wat oefening nodig om met dit product te werken.

IMG_1810IMG_1816

Het poeder is erg gepigmenteerd en heel mooi. Jammer genoeg kun je deze met de bijleverde kwast niet goed blenden en ik neem er voor het mooie altijd nog een extra blushkwast bij. Ik breng met deze stift een lijntje bronzer aan en deze blend ik dan uit met een andere kwast. Hierdoor krijg je een mooi en glanzend, maar niet over de top effect. Zonder deze extra blending, is het niet zo mooi. Dan heb je gewoon een duidelijke laag poeder op je wang.

Zelf ben ik erg blij met deze glitter. Perfect om buiten in het zonnetje rond te lopen, op voorwaarde dat ik deze geblend heb. Zelf kost ik deze in de  Primark, maar ik kan mij niet meer herinneren wat ik er exact voor betaald heb. Volgens mij was het 3,50 euro.

Hebben jullie al ervaring met zo’n poeder en kwast in een?

Advertenties

6 gedachten over “Sunglow – Primark Sunkissed Shimmer Dust Brush”

  1. Wat een mooie glans! Ik heb zelf zoiets nog nooit gebruikt, maar ik ben nogal een kluns. Ik denk dat ik het voor elkaar zou krijgen dat het poeder overal ligt, haha!

      1. Ik werkte in een drogisterij, waar we ook van deze dingen verkochten. Van Bourjois geloof ik. Maar die onderkant viel er steeds af bij die dingen, waardoor het poeder overal lag! Vandaar dat mijn trauma er een beetje is denk ik, haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s