Shoppen voor je vriend en onmiddellijk voor jezelf iets in het mandje droppen?

Hoi hoi

,IMG_2066

Kennen jullie het probleem? Veel mannen winkelen niet graag en ze zien door het bos de bomen niet meer. Daarom help ik graag met mijn advies. Nu is dat echter niet meer nodig, want ik ontdekte de webshop overhemden.com voor jullie. Er zijn zoveel merken, soorten en modellen in overhemden. Daarenboven moet je nog eens het soort boord vinden. Overhemden.com vond dat dit eenvoudiger moet kunnen en zocht voor ons naar een oplossing

IMG_2064

Zoals we allen weten, winkelen mannen functioneel. Ze willen zo snel mogelijk hun ‘nood’ invullen en het blijkt dat mannen hun hemd zoeken op kleur en hun boordmaat.

Mannen winkelen als jager. Ze hebben een prooi voor ogen en willen dit zo snel mogelijk schieten om het naar hun vrouw en kinderen te kunnen brengen.

Jammer genoeg houden weinig webshops hier rekening mee. Overhemden.com is hiermee aan de slag gegaan en we kunnen er hemden vinden op basis van hun boordmaat en kleur. Moest je nog steeds je weg niet vinden naar een perfect hemd, dan kun je ook in hun fysieke winkel in Amsterdam terecht. Daar kunnen ze je nog meer raad geven om het perfecte overhemd voor jou of je vriendje te vinden.IMG_2071

Daarenboven verkopen ze er ook de leuke en opvallende sokken van Happy Socks. Zij willen een alledaags accessoire speciaal en leuk maken. Daardoor kun je een hemd shoppen voor een vriend en tegelijkertijd een leuke paar sokken in het mandje droppen voor jezelf. Want deze sokken zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Zouden jullie zelf ook een paar sokken kopen als je voor het vriendje shopt?

IMG_2072

Zelf kreeg ik een paar blauwe sokken met rode  bollen. Deze draag ik zelf erg graag onder een sportief rokje of broek. Dat maakt je sportoutfit een stuk leuker. Hoe zouden jullie deze sokken combineren?

Deze sokken kosten 7.95 euro en je kunt ze vinden op de webshop overhemden.com.

Vinden jullie Happy Socks ook zo leuk?

Gaan julie een kijkje nemen op deze shop?

Advertenties

2 thoughts on “Shoppen voor je vriend en onmiddellijk voor jezelf iets in het mandje droppen?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s