Niet alleen Nars geeft suggestieve productnamen – Desigual Sex Eau de Toilette

Hoi hoi,

IMG_1919

Bereid jullie maar voor aan een overload van Desigual geurreviews. Zoals jullie weten (favorietenfilmpje) heb ik nog drie geuren van Desigual liggen voor jullie (en mij) om te review. Vandaag neem ik de everyday geur met de meest suggestieve naam: Sex. We hadden al #havefuneveryday en nu hebben we #havesexeveryday.

Desigual Sex Doosje CollageIMG_1939

Deze geur draait volledig om sensualiteit. Volgens Desigual is dit een verslavende oriëntaalse geur. Ik kocht deze eau de toilette in de versie van 30 ml. Er is ook nog een 50 ml versie beschikbaar.

ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYBENZOYLMETHANE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, GERANOL, ISOEUGENOL, LINALOOL

De geur bestaat voor 79% uit alcohol en 10% uit water. Daarna vinden we onmiddellijk de geur, daarom verwacht ik dat dat de geur vrij sterk is. De geur opent met zachte soja, rode vruchten en rabarber. Dat vind ik alvast interessante noten om mee te openen en het doet mij ergens aan denken. Ik kan echter niet plaatsen van waar. Daarna gaat hij over naar Indiase tuberoos, Sambac Jasmijn en Pittige grapefruitbloemen. Tot slot kunnen we genieten van warme muskus, vanille en kostbaar hout.

Desigual Flesje Collage

 

Deze geur zou ik zelf niet oriëntaals noemen. Het is een zwaardere geur, die toch nog zoet geurt. De openingsgeur vind ik zelf minder, maar na tien minuten vind ik dit een erg lekkere geur. Ik heb de geur op mijn pols aangebracht en na vier uur ruik ik deze nog licht. Dat vind ik een goede houdbaarheid voor een eau de toilette. Erna zou ik toch even bijspuiten.

Deze geur is van Desigual. Zelf zou ik aanraden deze op de webshop te kopen. De geur is in enkele winkels te vinden, maar niet in allemaal. Moest je ze in de winkel willen kopen, zou ik even informeren waar deze geuren beschikbaar zijn.

30 ml –  34,00 euro

50 ml –  44,00 euro

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de andere Desigual geuren?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s