Superleuk event waar ik erg lang naar uitgekeken heb – De lancering van de Belgische Birchbox webshop

Hoi hoi,

IMG_1894

Vorige maand werk ik door het persbureau van Birchbox uitgenodigd voor een evenement van deze service. Birchbox verzend reeds 6 maanden hun boxen en pakketjes naar België. Daarom organiseerden ze dit leuke evenement om hun limited edition boxen voor te stellen en alle leuke merken die op de webshop te vinden zijn. Zelf vind ik vooral die limited edition boxen erg leuk en ga deze nu aan jullie voorstellen. Deze zijn apart van het abonnement met de maandelijkse box en moet je op de shop bestellen.

Let the sun shine! Limited Edition

Ik hamer altijd op het feit dat je je goed moet beschermen tegen de zon. Birchbox heeft blijkbaar hetzelfde idee. Je gaat ons danken als je later geen zonneschade opgelopen hebt. Birchbox heeft twee verschillende setjes samengesteld met zonnebescherming. In beide setjes zit Zonbeschermingsolie voor haar en lichaam en een after-sun van Uriage. Het derde product verschilt. Als je veel aan het strand zit, moet je je haar erg goed beschermen, anders wordt het droog en stro-achtig. Daarom zit er in de strandzeemeermin kit nog een extra zonnebeschermer voor het haar van Beaver. In de andere kit zit er een Elisabeth Arden zonnestick met hoge bescherming (spf 50). Als je nog geen zonnebescherming hebt voor deze zomer, zou ik zo snel mogelijk naar de site surfen en zo’n setje kopen. Heb je meteen alles wat je nodig zou kunnen hebben aan het strand (en dat voor de prijs van meestal 1 product).

Strandzeemeermin kit – 20 euro (waarde: 61 euro)

 

 

IMG_1826IMG_1823

Klaar voor UV kit – 20 euro – 61 euro

IMG_1831IMG_1827

 

Je Peux Pas, J’ai piscine

In september komen ze met een limited edition waar ik naar uitkijk. De gehele set is geschikt om te gaan sporten. Met deze kit zou ik geen uitvluchten meer hebben om niet te gaan sporten. In de set zit een stappentellen, een massageolie, een douchegel, een droogschampoo, een mueslireep,.. en nog zoveel meer. Dit alles komt verpakt in een leuke blauwe sportzak. Ik hoop dat ik deze limited edition niet mis.

IMG_1833 IMG_1838IMG_1841 IMG_1843

Mannenbox

In de voorbije maand brachten ze ook een box met leuke mannenproducten op de markt. Deze leek mij erg leuk om als vaderdagkadootje te geven. Ondertussen is deze jammer genoeg uitverkocht.

IMG_1858

 

Webshop

Tot slot is er natuurlijk ook de webshop. Ik ben bij vertrouwd met het assortiment, maar toch zag ik toch nog enkele verrassing. Zo deden de flesjes van Jessica Cosmetics mij denken aan de nagellakflesjes van Chanel. Hierdoor ben ik nu erg benieuwd naar dit merk. Bovendien ontdekte ik dat ze ook Essie verkopen op de webshop. Dat is pas heel recent, maar ik vind het een superleuke ontdekking. Als je geen zin hebt om naar het Kruidvat te rennen, kun je ze gewoon online bestellen. Daarnaast zag ik ook veel bekenden uit de box. Ik vond het heel tof om deze te herontdekken. Na dit event staat er alvast een product op mijn wishlist: het Indemné Eau de Genie. Dit lijkt mij zo’n speciaal in interessant product.

IMG_1873 IMG_1876 IMG_1880IMG_1881IMG_1886

 

Als je na al deze foto’s en beschrijvingen benieuwd geworden bent naar Birchbox, zou ik gewoon eens een blik werpen op de de webshop. Je zult onmiddellijk ontdekken dat deze vol staat met leuke merken, die hier niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen zijn.

Hebben jullie al ervaring met Birchbox?

Advertenties

2 gedachten over “Superleuk event waar ik erg lang naar uitgekeken heb – De lancering van de Belgische Birchbox webshop”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s