Golvend haar zonder warmteschade – Sleep In Rollers

Hoi hoi,IMG_1499

Zoals jullie weten ben ik geen talent in het doen van speciale dingen met mijn haar. Ik wil dat echter veranderen en besloot te investeren in enkele leuke haarproducten. Bij de Boozyshop viel mijn oog op de Sleep-in-Rollers. Deze zijn te verkrijgen in verschillende versies, maar ze werken allemaal op dezelfde manier. Ik was wel benieuwd of ik dit werkend zou kunnen krijgen voor mij.

IMG_1507

In de set zitten 20 squishy rollers en schuifjes. Ernaast zit er ook een teaser kam en een cd-rom met een handleiding bij. Ik raad iedereen aan naar de eerste 5 minuten van de handleiding te kijken, want daardoor gaat het een stuk makkelijker gaan om deze in je haar te doen.

Doordat de rollers zo platdrukbaar zijn, zou je er perfect mee moeten kunnen slapen, veel beter dan met bijvoorbeeld plastiek rollers. Ik kan mij voorstellen dat ze inderdaad een stuk makkelijker slapen dan plastiek rollers, maar het is nu ook niet zo dat ze zo makkelijk slapen. Ik ben gedurende de nacht toch een paar keer wakker geworden en heb ze uiteindelijk uitgehaald, omdat ik de volgende dag moest werken. Ik ga het echter zeker nog eens opnieuw proberen. Misschien moet ik het wat gewoon worden?

SleepInRollers Methode Collage

Hier heb ik de rollers ingedraaid. Ik neem een strook haar even breed als de roller. Leg de puntjes erop en draai hem vast op mijn hoofd. Daarna verstevig ik dit nog met een extra schuifspeldje. In de set zitten er twintig, maar zelf heb ik er maar negen à tien nodig. De eerste keer dat ik dit probeerde, zaten de rollers vrij los, maar hierboven was het al de tweede keer. Het ging al een stuk beter :). Ik heb de rollers ingedaan en wat haarspray erop gesprayed. De rollers heb ik anderhalf uur laten zitten. Ik vind dat het er eigenlijk wel schattig en retro uitziet :).

SleepInRollers Resultaat Collage

Het resultaat na anderhalf uur vind ik erg geslaagd. Er zit een stuk meer slag in mijn haar. Net als of ik net een blow-dry gehad heb bij de kapper. Ik doe deze rollers nu graag in als ik naar een feestje ga. Ik doe ze in, maak mij helemaal klaar en na een tweetal uurtjes haal ik ze eruit. Een super-easy kapsel, maar het lijkt alsof er toch professionelen mee bezig zijn geweest. Het enige nadeel die ik kan vinden aan deze sleep-in-rollers is dat ze niet zo makkelijk slapen als ze beloven.

Ik kocht mijn Sleep-In-Rollers bij Boozyshop. Daar kosten ze 24,99 euro. Na twee keer gebruik, heb je en blow- dry bij de kapper er al uit.

Gebruiken jullie soms rollers? Gaan jullie ermee slapen?

Advertenties

One thought on “Golvend haar zonder warmteschade – Sleep In Rollers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s