Sothys Foundation – Welke is het meest geschikt voor mijn huid?

Hoi hoi,DSCF6612 (2)

Tijdens de persdagen ontving ik 3 staaltjes van Sothys foundation. Ik besloot deze allemaal voor jullie uit te proberen en mijn favoriet aan jullie mee te delen.

DSCF6615 (2)

De foundations komen allemaal in leuke kleine flesjes van 8 ml en ze zaten in een discovery setje met een lippenstift. Deze heb ik al gereviewed en ik ga deze hieronder linken. De tubetjes hebben allemaal een tuitje als applicator, waardoor ik erg precies kan werken.

Qua kleur zijn ze allemaal identiek hetzelfde, maar er zit wel wat verschil in de texturen. Zo zijn de naturel en de matte versie vrij vloeibaar, waarbij de matte net ietsje vloeibaarder is. De Satijn versie is vrij dik en is ook wat stroever bij het uitwerken. Maar uiteindelijk werken ze allemaal vlot en smelten ze snel met de huid samen.

IMG_2050

Hier heb ik de drie foundations op mijn gezicht gebruikt. Op de linkerwang gebruikte ik de matte versie, terwijl op de rechterwang de satijn foundation zit. Tot slot bracht ik de naturel foundation aan op mijn voorhoofd. Hier kun je goed zien dat de matte foundation mijn huid mooi mat maakt en dat de glans bij de naturel versie blijft. Mijn favoriet is echter de Satijn versie. Voor mij geeft deze een ietwat matter effect dan de natuurlijke versie, maar het ziet er natuurlijker uit dan de matte foundation. Alle foundations blijven echter goed zitten en de naturel foundation zou ik gewoon afpoederen. Ik vind het alle drie goede foundations, maar als ik moet kiezen, kies ik de Satijnen versie.

Alle drie de foundations zijn van Sothys. Dit merk kun je kopen bij schoonheidsspecialisten die met dit merk werken.

Teint Satiné – 42 euro voor 30 ml (Hihi, ik zie nu pas dat dit de duurste van de drie is ;))

Teint Mat – 38 euro voor 30 ml

Teint Naturel – 38 euro voor 30 ml

Hebben jullie al ervaring met Sothys make-up?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s