Naast Signal White Now Men worden de vrouwen niet in de steek gelaten – Signal White Now Gold

Hoi hoi,IMG_1396

Een tijdje geleden heb ik jullie voorgesteld aan de White Now tandpasta’s voor mannen. Er is ook een meer algemene versie, die meer ‘gericht’ is op vrouwen, maar hier is het een stuk minder duidelijk. Ik heb het over de White Now Gold Triple Power tandpasta.

IMG_1399 IMG_1403

De tandpasta zit in een tube van 50ml en is een jaar houdbaar.

Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Trisodium Phosphate, PVM/MA, Copolymer, Mica, Glycerin, Lecithin, Limonene, CL74160, CL77891

Ik zie dat er kleurstoffen in de tandpasta zitten. Dat had ik niet onmiddellijk verwacht, want de tandpasta is een lichtgrijze tint met een kleine, zilveren glitter.

IMG_1406

Voor het gemak heb ik er ook even een nieuwe tandenborstel bij genomen. 🙂 Dan kan de smaak niet verpest worden door de voorgaande tandpasta’s die ik gebruikte.IMG_1409

Ik heb deze tandpasta nu een paar keer gebruikt. Zoals jullie weten, ben ik nogal kieskeurig voor tandpasta’s, vooral door de smaak. Bij deze is de mintige smaak nogal sterk vind ik, maar het gaat net! Daarom ga ik deze zeker opgebruiken. Na gebruik lijken mijn tanden iets bleeker, maar de mannenversie leek voor mij effectiever. Dat is waarschijnlijk door de blue light technologie in de mannenversie. Een blauwe filter maakt gelige kleuren er altijd wat witter uitzien. Hij doet gewoon wat hij belooft.

Deze Signal tandpasta kun je bij de meeste drogisten en supermarkten vinden. Voor deze tandpasta betaal je ongeveer 3,37 euro (Colruyt).

Zouden jullie een mannentandpasta gebruiken?

Advertenties

2 gedachten over “Naast Signal White Now Men worden de vrouwen niet in de steek gelaten – Signal White Now Gold”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s