Click & Go Nagels – Elegant Touch Plaknagels in Waikiki Beach

Hoi hoi,IMG_0702

Soms ben ik echt niet in de mood om mijn nagels te lakken en te wachten tot ze droog zijn. Gellak setjes zijn dan al een grote hulp, maar een bestaat natuurlijk nog een andere oplossing: Plaknagels.

Tijdens de persdagen kreeg ik twee setjes van Yapado PR en laatst was ik weer eens in zo’n stemming. Ik besloot deze Elegant Touch plaknagels in de kleur Waikiki Beach te gebruiken. Dat is een van hun setjes die met lijm werkt, want ze hebben er ook gebaseerd op stickertjes.IMG_0705

 

In het setje zitten 24 verschillende nagels. Deze komen in 10 verschillende maten. Daarenboven zit er ook een vijltje en lijm in de set, dus je hebt alles om onmiddellijk te kunnen beginnen. Achteraan het doosje staat hoe je de nagels moet aanbrengen, maar een meer uitgebreide uitleg kun je vinden in het foldertje, dat in het doosje zit.

Je begint natuurlijk met het uitzoeken van de juiste maten voor je nagels. Daarna werk je vinger per vinger. Op de vinger waar je nu de nagel wilt aanbrengen, doe je nu een dot lijm. Daarna neem je onmiddellijk de plaknagel en deze plak je nu op de nagel. Daarna hou je de 4 seconden goed stevig op z’n plaats, zodat de lijm wat kan drogen en de nagel op zijn plaats blijft. Dit doe je nu voor elke nagel!Knipsel2KnipselHierboven zie je de plaknagels die ik heb aangebracht. Op de eerste foto heb ik ze gewoon aangebracht, maar voor mij waren ze iets te lang. Daar hou ik niet van, want dan blijf ik overal hangen en kan ik niets makkelijk oppakken. Daarom heb ik ze eerst wat bijgeknipt en daarna bijgevijld. Het resultaat zie je op de tweede foto. Dat ziet er al een stuk beter uit, niet? Na het bijwerken van de nagels, was ik echt dol op de kleur. Bij een lekker zomerse dag, springen deze onmiddellijk in het oog. Ze zijn lekker fel en opvallend. Ze beloven echter dat deze 10 dagen blijven zitten. Bij mij is dit echter niet het geval, maar geen enkele plaknagel houdt dit bij mij zo lang vol. Ik heb vrij zwakke nagels en ik gebruik dan ook nog eens mijn vingers continu, dus ik verwacht dat eigenlijk niet. Bij mij zijn ze uiteindelijk vier dagen onberispelijk blijven zitten.

Met welke manier geven jullie je nagels liefst een mooi kleurtje?

 

Advertenties

5 gedachten over “Click & Go Nagels – Elegant Touch Plaknagels in Waikiki Beach”

  1. Blijkbaar ontbreekt er een stukje in mijn reactie…. Ik heb wel eens plaknagels geprobeerd die je met een sticker moet vastplakken. Die vallen er na een uur al half af en dan komen er bobbeltjes in en gooi ik ze maar weg :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s