De mini’s van Yves Rocher zijn er niet meer – De Yves Rocher lakjes

Hoi hoi,_MG_7251

Tijdens de persdagen kon ik kennis maken met de lakjes van Yves Rocher. Ik kan er vandaag 3 voor jullie uitproberen, die deel uitmaken van verschillende kleur’zones’. Ik heb een roze, een blauwe en een nude kleur.

_MG_7262De nagellakjes zitten in fijne flesjes van 5 ml en er staat geen houdbaarheid op de fles. Je hebt de lijn met zwarte dopjes en dit is de reguliere lijn. Als je er eentje met een zilveren dop te pakken hebt, dan zal deze een gellook creëeren. De flesjes zijn klein genoeg, zodat je voor een grote collectie kunt gaan, want ze gaan sneller opgaan dan de meeste andere lakjes. Daarenboven is het een groot en flexibel kwastje, waardoor je makkelijk kunt lakken. Het enige wat moeilijker is bij het lakken, is de korte dop. Hierdoor heb je iets minder houvast en moet je iets meer je best om mooi te lakken. Maar dit is helemaal niet storend.

23. Rose Azalée

IMG_0932

 

Rose Azalée is een oranje-pastelroze kleur. De kleur op de foto is helemaal niet juist, maar ik kreeg de instellingen niet beter. Op de swatchfoto hieronder, is de kleur realistischer.IMG_2152

Op mijn wijs- en middenvinger zitten twee laagjes, terwijl ik op de andere nagels een laagje heb. Zoals je ziet is deze nagellak al vrij dekkend na één laagje, maar het wordt mooier en egaler met een tweede laagje. Uiteindelijk droogt de nagellak vrij snel ik ben erg blij met dit lakje.

63. Bleu Pensée_MG_7266

Blue Penséé is een donkerblauwe kleur. Deze is misschien eerder geschikt voor de herfst, maar zo’n donkerder kleur draag ik ook wel graag op mijn tenen aan het strand. Dat is dan lekker opvallend.IMG_2156

Opnieuw heb ik twee laagjes op mijn wijs- en middelvinger en op de anderen 1 laagje. De donkere kleur is de meest dekkende van de drie kleur. Deze zou ik perfect met één laagje kunnen dragen. Hou er rekening mee dat het fototoestel meer oppikt dan het blote oog doet. Met een tweede laagje wordt de nagellak net iets donkerder en dat vind ik prachtig. Ook deze droogt lekker snel en blijft vrij goed zitten. Na drie dagen heb ik zonder topcoat nog geen chips.

10. Magnolia nacré_MG_7273

Tot slot heb ik ook nog Magnolia Nacré. Dit is een geelgouden beige kleur met een miniscule gouden glitter. Het nadeel van deze kleuren is dat deze niet bij elke huidtint past. Voor mij is hij ietsje te geel, maar op zich is het wel een prachtige kleur.IMG_2160Opnieuw hetzelfde: twee laagjes op wijs- en middelvinger. Voor een nudekleur dekt deze nagellak verrassend goed. Natuurlijk is het effect met twee laagjes het mooist. Deze droogt zo snel, dat ik deze er graag bijneem, of een van de andere twee lakjes, wanneer ik weinig tijd heb. Ook deze blijft een tweetal dagen onberispelijk zitten zonder topcoat.

Deze nagellakjes hebben mij aangenaam verrast. Voor elk van deze lakjes betaal je normaal 5,90 euro. Nu zijn er bij Yves Rocher vaak kortingen en momenteel kun je ze bijvoorbeeld online kopen voor 3,95 euro.

Maakten jullie al kennis met deze nieuwe Yves Rocher lakjes?

 

Advertenties

2 thoughts on “De mini’s van Yves Rocher zijn er niet meer – De Yves Rocher lakjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s