Verander nooit een winnend team – Sunlight Nutrive Car Zeep

Hoi hoi,IMG_1415

In de goodiebag van het Unilever vond ik ook een Golden Oldie. Dit is echter een vernieuwd versie, want ik ben de typische blauwe Sunlight gewoon. Ik probeer de Sunlight Nutritive Zeep voor jullie uit. Deze is herkenbaar aan de groene verpakking en het typsiche Sunlight logo.

Iedereen kent het merk Sunlight waarschijnlijk wel, aangezien het in 1888 op de markt gebracht werd. Doorheen de jaren is Sunlight zich blijven vernieuwen, maar wel nog altijd met de herkenbare verpakkingen. Zo zitten er ondertussen ook vloeibare zepen in het assortiment.

Ik heb echter een vaste zeep uit de Nutritive lijn. Deze heeft een formule die ervoor zorgt dat de huid gevoed wordt met hydraterende bestanddelen.

Sodium Tallowate, Aqua, Sodium Palm Kenelate, Glycerin, Lanolin, Palm Kernel Acid, Parfum, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, BHT, Geraniol,

De zeep komt in een blokje van 125 gram en deze is een jaar houdbaar.

IMG_1418Deze zeep ligt momenteel op ons aanrecht. Wanneer we de afwas doen, heb ik altijd het gevoel dat mijn handen wat uitdrogen. Nadien was ik mijn handen daarom met deze zeep. Deze zorgt ervoor dat mijn handen weer wat zachter aanvoelen en wat verzorgder.

Sunlight is te koop bij de meeste supermarkten en zo ook deze zeep. Voor deze zeep betaal je 5,27 euro in pakken van 6. Dat betekent dat elke zeep slechts 0,88 euro kost.

Hadden jullie vroeger ook altijd Sunlight bij je ouders thuis liggen?

 

Advertenties

2 gedachten over “Verander nooit een winnend team – Sunlight Nutrive Car Zeep”

  1. Jaaaa.. we hadden altijd van die blokjes en ik vond het altijd rete irritant haha. Dat floept zo door je handen als je natte handen hebt. Toch is het wel echt praktisch en goedkoper!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s