Waarom het leuk is om aan giveaways deel te nemen – The Body Shop Frosted Cranberry giftset

Hoi hoiDSCF7613

Zelf volg ik heel veel verschillende blogs via bloglovin. Kennen jullie bloglovin al? Op bloglovin kun je bijna alle blogs opzoeken die je graag leest. Deze kun je dan volgen en dan kunj e via je feed makkelijk zien of er nieuwe artikels zijn van de blogs die je volgt. Ik vind dat superhandig. Zo mis ik bijna nooit artikels die ik zeker wil lezen. Ook mijn blogs en mij kun je daar vinden en ik zou het super leuk vinden moest je mij daar even volgen.

Doordat ik zoveel blogs volg, ben ik vaak op de hoogte van de verschillende winacties die ze organiseren. Vaak waag ik dan ook mijn kans en sinds vorig jaar in de zomer heb ik al heel vaak iets gewonnen. Zo ook bij misspaperfection. Ik won er een erg leuk Bodyshop kerstpakketje, waarin een  mini bodybutter, een mini douchegel en een leuke douchepuff zat. Deze komen allemaal in de geur Frosted Cranberry.DSCF7614

Ik ben zo blij dat ik deze won.

De douchegel komt in een flesje van 60 ml en deze is een jaartje houdbaar. Ook de bodybutter is een jaartje houdbaar, maar deze komt in een verpakking van 50ml.

DSCF7617Dit setje gebruik ik als mijn geuren wil layeren. Ik breng eerst de douchegel aan op de douchepuff. Dit schuimt meer in de douche, maar ik heb ook het gevoel dat deze wat langer zal blijven hangen. Daarna droog ik mij goed af en ik breng nog een stevige laag bodybutter aan. Ik doe dat meestal ’s avonds, omdat ik dan ook geen geurtje meer aanbreng. Wanneer ik doe, kruip ik heerlijk geurend en proper in bed. Wat wil je nog meer?

De geur van deze producten is echt heerlijk. Ik zou het nog het best kunnen omschrijven als een warme, rode yoghurtgeur denk ik. Als je hieraan bent, dan lijkt mij dit de ideale geur voor jou. Alleen zijn deze producten jammer genoeg nu niet te koop, maar deze lijn lijkt jaarlijks terug te komen tijdens de kerstperiode. Ik hoop dat dit nu ook weer het geval zal zijn.

De douchegel en bodybutter voelen aan als we gewoon zijn van de Bodyshop. Ik ben erg tevreden over de douchegel, maar soms trekken mijn benen licht. Zelf heb ik geen last van een droge huid, maar misschien is dit iets om rekening mee te houden als je dat wel hebt. De bodybutter is heerlijk dik en romig. Het voelt wat zalf-achtig als je het uit het potje haalt. Deze boter smeer je makkelijk uit en trekt snel in. Nadien blijft de geur nog even hangen op je huid, maar deze voelt tegelijk ook heerlijk zacht. Daarenboven ziet en voelt ze wat gepigmenteerder aan. Deze heb ik ook vaak naast mijn laptop staan. Moest ik een droogte-aanval krijgen, heb ik deze direct bij de hand.

Deze setjes komen elk jaar terug. Voor dit setje betaal je normaal euro.

Houden jullie ook zo van de mini-setjes van de bodyshop? Nemen jullie vaak deel aan winacties op blogs?

Advertenties

7 gedachten over “Waarom het leuk is om aan giveaways deel te nemen – The Body Shop Frosted Cranberry giftset”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s